Jeffrey Spender kérdése:
Orbán Viktor örökké hatalmon marad?
Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 16:55
11/18 anonim válasza:
Én nagyon félek tőle, hogy feldobja a talpát még a felelősségre vonás előtt. Az elég nagy kár lenne, ha így megúszná.
12/18 anonim válasza:
A kèrdèsben a vàlasz.
Megyek Felcsútra...
13/18 anonim válasza:
#11 én nem kértem fel embereket a szavazóbizottságba, nem is kérdezték, nem is tudom hogy kell.
#8 és az a pár tízezer?
15/18 anonim válasza:
Csak a haláláig. Utána majd a gyereke következik, ahogy ez diktátoréknál szokás.
16/18 anonim válasza:
Dehogy örökké. Ha megunja, kijelöli a "trónörököst".
17/18 anonim válasza:
Ha szó szerint veszem a kérdést, akkor nem, hiszen az örök élet grálja nem létezik.
Más értelmezésben pedig addig tud Orbán, vagy az ő eszméje uralkodni, amíg lesz, aki megszavazza. Ehhez nem kell más, mint elegendő olyan ember, aki nem megfelelően tájékozott, ennek okán bármivel megetethető, rosszabb esetben zsarolható. Ilyenből pedig -mint láthatod- sajnos van utánpótlás rendesen...
18/18 anonim válasza:
"Orbán nem engedi be a migránsokat"
De ha vesz letelepedési kötvényt, akkor jöhetek tízezrével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!