Az ellenzékiek inkább Gyurcsány Ferencet választanák Orbán Viktor helyett?
"Fogjátok már fel, hogy nem csak Gyurcsány meg Orbán létezik."
Te meg fogd fel, hogy a kérdés csak róluk szól.
Én csak annyit tudok, hogy Gyurcsány lemondott, Orbán pedig még akkor sem mondana le, ha ahhoz a fél országot kellene kiirtania, ahogy már az egyik válaszoló írta nagyon találóan.
Nekem ennyi bőven elég, hogy döntsek közöttük.
Gyurcsányt lemondatta az IMF, amikor azt mondta, hogy amíg az a pojáca a miniszterelnök nem adnak hitelt.
Ha nem mond le az ország másnap bejelentheti a fizetésképtelenséget.
Az orbánrettegés meg nevetséges :DD Persze, nyilván grazban kezelik orbánt hogyne.
Szegény balosok már csak a rosszindulatban találnak menedéket.
Kizárt dolognak tartom. Jár a szájuk, de azért a lelkük mélyén hálát adnak, hogy Orbán a miniszterelnök. Nekik is jobb, mint Gyurcsány alatt volt, ők is tudják.
Lehetnek persze elszórtam, akiknek káruk lett Gyurcsány hiányából, akik nem tudtak tovább zabrálni a közvagyonból. Igaz, hogy csalódottságból, a remélt haszon elvesztése miatt Gyurcsányra szavaznának, meg mondanak is kígyót-békát Orbánra meg bárki másra is, de kevesen vannak.
gyurcsány idején vették fel a milliós bónuszokat a csőd szélén álló cégek MÁV BKV
még hogy nem volt zabrálás :DD te ilyen kolozsváros nyugatifény olvasó lehetsz, ott tolnak ilyen DK-s propagandát
gyurcsány nem azért hozta a közbeszerzési és közalkalmazotti stoppot, mert ezzel akarta megszüntetni a korrupciót, hanem azért, mert az ország 12%os költségvetési hiány mellett olyan államadóssággal rendelkezett, hogy ésszerű kamatok mellett már senki nem akart hitelt adni
egyszer el lehetett sütni a devizahiteles tréfát, mindenki boldog volt, hogy annak ellenére, hogy a forintot tönkretették még mindig lehet alacsony kamatokat kapni :)
a második tréfa a vizitdíj volt. hát persze! fizessen, aki igénybe veszi az egészségügyet! micsoda reform! feri megoldja!
csakhogy erre is azért volt szükség, mert a TB minden évben csinált egy 150 milliárdos deficitet (~15%os hiány 2007es költségvetési keretszámok mellett)
jajj :( most szegény ballibek átverve érzik magukat :DD
Van egy lényeges különbség. Gyurcsány megbukott mint Rottenbiller, neki köszönhető a 2010 - es bukás.
Orbán meg harmadszorra vitt mindent. Jó, tudom, tudom, Gyurcsány nyert volna, csak elcsalták a választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!