Jeffrey Spender kérdése:
Hogy értékelitek Gulyás Márton politikai szerepvállalását?
Figyelt kérdés
2018. júl. 13. 13:21
3/10 anonim válasza:
Szánalmasan, gyíkvállú kis lóti - futi nyikhaj.
4/10 anonim válasza:
Felhívja a figyelmet néhány dologra de ezt szánalmasan gyerekes módon teszi.
De csak botrányokat csinál semmi mást, eléggé olyan érzése támad az embernek tőle hogy feltünési viszketegsége van a tagnak, mint amikor elszabadul a babazsúr
5/10 anonim válasza:
Ő aktivistának elmegy de ne menjen politikusnak, mert olyan irritáló, habzószájjal fröcsög hogy elriaszt minden értelmes szavazót. Gulyás egy megvezetett szerencsétlen, akinek a munkáját az ellenzéki pártoknak kéne elvégezni és nem ilyen önjelölt aktivistákat védőpajzsként használni.
6/10 anonim válasza:
Annyi Gulyás van, sosem tudom melyik melyik... Ez a tüntikéző Gulyás Márton? :D mert ő egy hiteltelen balfék nálam.
7/10 anonim válasza:
Én kedvelem, de van vele néhány komoly bajom. Például kapásból, sajnos a jó szándék kevés, hiszen sajnos jogosan írják, semmi mást nem ért el, csak a figyelmet hívta fel magára, azonban azt képtelen volt használni. Majd fejlődik, 20 év múlva tett fel újra a kérdést vagy emeld ki.
8/10 anonim válasza:
Személyisége számomra ellenszenves. Mitugrász figura hatalmas egóval, arról nem is beszélve, hogy sokszor olyan bődületes marhaságot mond, hogy már nekem fáj.
9/10 anonim válasza:
Fizetett provokátor. Nekem tetszett, mert az ő jelenléte segítette az újabb fidesz 2/3-adot. Ha nem vettek volna részt a politikai szerepvállalásban a hozzá hasonló díszpintyek, akkor lehet, hogy a fidesz nem nyert volna ilyen durván. Kb Gyurcsányhoz tudnám hasonlítani. A kettő egy szinten van, ha antipatikusságot nézzük.
10/10 anonim válasza:
Harsány, kicsit feltűnési mániás, nagyjából nulla eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!