Mi lenne a méltó büntetése a cserkészszövetségnek?
Erre az esetre gondolok: [link]
Ezért simán nemzetközi eljárást lehetne indítani, mondjuk az Amnesty-t és az ENSZ-t is bevonva az ügybe.
Én a cserkészszövetség feloszlatásán vagy kötelező roma-gyerek kvótán gondolkodok. Szerintetek mi lenne a helyes?
a roma gyerek kvótád egyet jelentene a cserkészszövetség feloszlatásával hagy ne keljem megindokolni miért. Akinek voltak vagy vannak roma osztálytársai pontosan tudja miért is.
Én csak irigyellek kérdező a boldog tudatlanságodért
Így a #4 által belinkel VALÓSÁG tükrében (köszi #4!), jöhet a kérdés:
Mi lenne a méltó büntetése annak az illetőnek, aki nem csak megpróbált hazugsággal gyűlöletet kelteni egy ilyen szervezet, a cserkészek ellen, de még olyan ostoba is, hogy nem tudja, az internet nem csak a gyűlölet szítására és az ostobságuk terjesztésére való, hanem a valós tények megismerésére is?
Bár ha belegondolok, ennyire ostobának lenni már maga büntetés.
Ami történt az felháborító. Szégyen, hogy egy magát kereszténynek nevező szervezet ilyet művel!
De!
Az is szégyen, hogy baloldali gyűlölködők a Fideszre akarják ezt kenni, holott ők pont, hogy elítélik a rasszizmust.
Orbán biztos hogy elhatárolódna egy ilyen álkeresztény náci szervezettől, hiszen ő mindig is fontosnak tartotta a cigányok méltóságát.
# 11
Te jó ég milyen buta emberek vannak
Nem nevezi magát keresztény cserkészszervezetnek, azt a cikk találta ki.
Miért akarod őket megbüntetni?
Egyrészt az ügy sokkal árnyaltabb, mint ahogy az első cikkek bemutatták. Másrészt az ő szövetségük, azt vesznek fel akit akarnak.
Ha te csinálsz egy klubbot és nem akarnál engem bevenni (bármilyen indokkal), akkor én is mehetnék az ENSZ-be, hogy téged marasztaljanak el és büntessenek meg? Ne legyünk már ennyire nevetségesek.
Egyébként mint kiderült, vannak roma gyerekek a szövetségben, tehát bizonyára nem ilyen alapon utasították el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!