Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy teljesen új ellenzéki...

Egy teljesen új ellenzéki párt leválthatja a Fideszt 2022-ben?

Figyelt kérdés
Szerintem egyszerű volna a győzelmi recept: új ellenzéki párt kell, mely a levitézlett MSZP-től, Dk-tól, s a velük bármilyen módon szövetkező többi párttól is elhatárolódik. Önállóan indul, hiteles arcokkal, Soros támogatását elutasítva.

2018. júl. 8. 11:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

#30: Tudjuk, tudjuk, szerinted csak a Fidesz képes ezt az országot kormányozni.

Tehát szerinted egy ellenzéki párt akkor lehet sikeres, ha ugyanazt csinálja mint a Fidesz? Akkor mégis mi a fenétől győzné le a Fideszt? A Jobbik amúgy ilyen volt nagyjából, jól le is járatta a Fidesz propagandagépezete Vonát, mert féltek hogy sokan átpártolnak.

Ja és szerinted a Fidesz-szavazók ugyanúgy gondolkodnak mindenről? Mindenki mindenben egyetértett a Fidesszel? Mindenki ugyanazért szavazott a Fideszre? Gondolom, nem. Akkor ha egy nagyobb ellenzéki erőre szavaznának így emberek, az miért lenne baj? Össze-vissza hadobálsz állandóan és nagyon elfogult vagy a Fidesszel.

2018. júl. 9. 12:44
 32/35 anonim ***** válasza:
#29: "Mert ez nem egy olimpiaii verseny, hogy csak a győzelem a cél..." Viccesen hangzik ez egy fideszestől. Hiszen ez a párt, bármikor kész valtoztatni az "elvein", ha az több szavazatot hoz. Éppúgy, mint a Jobbik. Szűrös, Pozsgay, Csintalan, stb. is kellett nekik, ahogy a Jobbikból kiábrándult radikálisok is.
2018. júl. 9. 17:00
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Hát, nem sokat értettél meg abból amit leírtam, gondolom máskor is ez a módi, úgy formálod a mondatok jelentését, hogy a kívánalmaid szerinti dolgokat fejezze ki. Ugyanis nem ezt írtam. Az, hogy "legalább annyira" egyetértenének, az nem azt jelenti, hogy csakis a fidesz tagjai képesek egyetérteni, ahogy az, ha a jelenleg sokféle pártra szavazók szerintem azért szavaztak arra a sokféle pártra, mert azk nem ugyanazt mondták nekik a terveikről, az nem jelenti azt, hogy ne lehetne olyan párt amelyik több embert képes megszólítani legközelebb, mint a fidesz.

De ha mindig ebbe ringatjátok magatokat, hogy a sok, teljesen egymásnak ellentmondó véleményű embert össze tudjátok terelni valamelyik jelenlegi párt alá, akkor soha nem fogtok sikerrel járni. Tőlem...

2018. júl. 9. 20:48
 34/35 anonim ***** válasza:
Hát valaminek meg kell roppantania a Fideszt hogy sikerüljön én abban reménykedem hogy az EU tesz valamit mert el tűnik a demokrácia, de ha ez nem történik meg Orbán vissza vonulásáig nincs reális esély erre
2018. júl. 13. 04:28
 35/35 anonim ***** válasza:

Aha.

Szóval szerinted az lesz demokrácia, ha az ország szavazópolgárainak döntésével ellentétesen kívülről, egy, az országon kívüli nagyhatalom erővel beleszól abba, hogy kik irányítsák az országot.

Jó ha tudod, hogy nem ez a demokrácia, ez éppen az ellentéte, ráadásul az, aki ezt kívánja, az maga a legkevésbé demokratikus. de van rá másik szó is, ami jobban kifejezi micsoda is az illető: hazaáruló.

2018. júl. 13. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!