Mikor például az újságírók megpróbálják őket a parlamentben megkérdezni róla, hogy hírt adjanak a magyar állampolgároknak, mindig csak azt látni, hogy elkezdenek szaladni a mikrofon elől.
Ellenzéki sajtók elől menekülnek leginkább, vagy ellenségesen válaszolnak...
888, ripost, Magyar Idők, Origo, Pestis Srácok kérdéseire meg "örömmel" válaszolnak és ez a furcsa.
2018. júl. 6. 19:25
2/13 anonim válasza:
Mert a Fidesz-gyűlölő sajtó úgysem arról fog beszámolni, mondhatsz nekik bármit. Felesleges.
2018. júl. 6. 19:30
3/13 anonim válasza:
Majd ha lesz neki egy, az lesz. Hidd el nekem! Az összes tévé be fogja mondani, reggeltől estig! Mondom, majd ha lesz..
2018. júl. 6. 19:30
4/13 anonim válasza:
#1: Ez miért lenne furcsa? Ezek nyilván nem fognak valóban kérdezni, "visszakérdezni". Lejegyzik amit diktálnak nekik, 'oszt jó napot.
2018. júl. 6. 19:31
5/13 anonim válasza:
# 2/4
Jajj de tudsz hazudni, fideszeském!
AZ ATV, HírTV stb... "Fidesz gyűlölők", ahogy te azt szánalmas módon kihangsúlyoztad, UGYANAZT mondják, amiket a Fidesz mondott.
Bár a Fideszes média csak a migránsozással és Brüsszellel van megakadva, más témájuk nincs.
2018. júl. 6. 19:44
6/13 anonim válasza:
#2 na mi az amiről nem számolnak be? Azt tudom, hogy mi az amiről a fideszes szennymédia nem számol be, de milyen sikerről nem számolt be az ellenzéki?
2018. júl. 6. 20:00
7/13 anonim válasza:
Drága Fideszeskéim, az éjszakai provokáció a lepontozásotokkasl az az nagyon megy, erre aztán képesek vagytok!
Miért pontoztatok le?
#1-es vagyok
Ne azzal jöjjetek hogy "Orbán gyűlölő hungarofób balos szoclib" vagyok, hanem indikoljátok meg, miért pontoztatok le!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!