Egy érdekes kérdé3m lenne amire énis nyilván azt mondom, hogy nem, de azért mégis. Azt tudom hogy a koronát nem lehet megérinteni, a koronázási országalmával mi a helyzet? (örülnék neki ha egy szakember is válaszolna) lehet, nem lehet és miért?
ahogy az előttem szóló mondja.
a múzeumban sem tapogathatod össze a kiállítási tárgyakat.
ha pedig netán arra értetted a "nem lehet megérinteni"-t, hogy a koronának kisugárzása van, meg csak beavatottak érhetnek hozzá, stb, akkor javaslom, hogy inkább az ezotéria rovatban tedd fel a kérdést, mert a koronának tulajdonított mágikus tulajdonságok pont annyi valóságtartalommal bírnak, mint az ott szereplő egyéb ostobaságok.
köszönöm a válaszokat, annyiban érdekes számomra, hogy nincsen rá végzetségem és civilkén lehetséges-e, valamint nem ezotérikusan gondoltam a koronát, hanem arról hallotam hogy nem engedik valamiért ... :(
azért is mert bár nem vagyok szakmabeli, érdekelne a részletessége melyhez ha nem is lehet megérinteni az egész felülete érdekel ( körbe, fent és lent )
akkor bocs a feltételezésért, hogy valami ezoterikus értelemben gondoltad, hogy nem lehet hozzáérni.
amúgy pedig ha rákeresel, rengeteg találatot kapsz a neten róla, minden mérete, anyaga, története megtalálható.
és még rengeteg, igen részletes kép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!