A fidesz szavazók még mindig vevők erre?
Foci vb miatt képtelen vagyok az állami propaganda M4et nézni. Az összes meccs félidejénél jön az egy perces "híradó": Soros, migráns, soros, brüsszel, a kormány megvédi a magyarokat, ,soros, migráns, stb. Ez megy már 3 éve...
Erre izgulnak a hívők hogy a melóból hazatérve lehet egy kicsit migránst gyűlölni?
Ez már beteges, Goebbels megirígyelhetné! :D
2-es! Nem zavar, hogy egy migráns sem akar Magyarországra jönni és itt maradni? De ha akarnának, a propaganda nem állítaná meg őket.
Kérdező: sokan még mindig vevők erre, mert szeretnek rettegni. ( Nem csak a Fideszesek)
Igen nem akar csakhogy az eu szét akarja osztani őket. Vagyis mi is kapunk belőlük.
nem zavar hogy nem tudod miről beszélsz ?
#4 csakhogy nem akarja szét osztani őket.
Nem zavar, hogy eget rengetően sötét vagy, és semmiről nem tudsz, csak a kúrmányzati fake news-ról?
"csakhogy nem akarja szét osztani őket"
Ha most feltenném kérdésnek, hogy a liberálisok miért állítják azt, hogy az EU nem akarja szétosztani a migránsokat? Akkor az lenne a válasz, hogy miért hazudok, mert nem állítanak ilyet. Akkor te miért állítasz ilyet?
#6 feltenném azt a kérdést, hogy az agyhalott komcsik, miért állítják, hogy az EU szét akarja osztani a migráncsokat, amikor pár napja már az ötletet is végleg elvetették.
Ja, de tudom. A kommunistáknak mindig kell valami ellenség amitől rettegnie kell a népnek, és általában ki is találnak valami képzelt ellenséget.
Mellesleg én nem vagyxok liberális, szerintem '89-ben szép véresen le kellett volna vadászni az összes komcsit, ami nem túl liberális... de még mindig meg lehet tenni, csak most naranccsbőrbe bújtak ;)
"A halott komcsi a jó komcsi" //ismeretlen bölcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!