A Fidesz ide juttatott minket, a magyarok Romániába járnak dolgozni, vagy ez a cikk egy hazugság?
2018. júl. 1. 20:20
1/12 anonim válasza:
Megint összejött nekünk ez a jó kis népi demokrácia.
2/12 anonim válasza:
Ez igaz. Itt az orbáni modell fizet csak éhbért a lakosságnak.
3/12 anonim válasza:
Az ember ott vállal munkát ahol többet fizetnek neki.
Tudtommal nem Orbán az, aki napszámosokat alkalmaz Magyarországon, nem igazán értem mi köze neki ahhoz, hogy a napszámosok itt vállalnak melót vagy a határ másik oldalán.
4/12 anonim válasza:
Természetesen minden cikk hazugság ami nem a jaó hazai nemzeti keresztény fehér illiberális demokráciát élteti. (Szarkazmus)
5/12 anonim válasza:
Nem ezt akarták a Fidesz hívők? :D
6/12 anonim válasza:
Ez arról szól, hogy sokan nem akarnak napszámosként robotolni pl., aztán átmennek valami miatt oda dolgozni. Gondolom agyon ott sincsenek fizetve, de nem csattogtatják annyira az ostort a hátuk mögött mint jónéhány "nagygazda". Működik ez fordítva is, hogy onnét jönnek át ide.
7/12 anonim válasza:
Nem tudom igaz-e vagy nem, de nekem van pl ismerösöm aki Kazahsztanban dolgozik, meg olyan is aki Mexikoban. Szerinted következik ebböl, hogy Kazahsztan vagy Mexiko elöttünk van fejlettssegben es eletszinvonalban?
8/12 anonim válasza:
#3: Azért ebben a cikkben, egyáltalán nem csak napszámosokról van szó.
9/12 anonim válasza:
Igazad van. A cikk címe szól csak a napszámról, meg némi uatlás van a szövegben rá.
10/12 A kérdező kommentje:
Mindig a jobb helyzetű országokba járnak át az elmaradottabb országokból, és az is sokatmondó, hogy eddig hozzánk jöttek román vendégmunkások, szóval elég egyértelmű, hogy a helyzet meg kellett forduljon ha a cikk valós tartalmú.
2018. júl. 2. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!