Jobbikosok, mit gondoltok arról, hogy a Jobbik már nyíltan együttműködik a Fidesszel?
A büntetésre szánt adományaitok elherdálása nagyon Fideszre jellemző viselkedés, de a Stop Soros és azon belül a gyülekezési jog csorbításának és a közigazgatási bíróságok létrehozásának megszavazása is megdöbbentő. Ha hozzávesszük, hogy nekik köszönhetően oszlik meg úgy az ellenzék, hogy a többségi akarat ellenére is leválthatatlan a Fidesz 2014-ben és 2018-ban akkor ez elég rosszul mutat.
Csalódtatok vagy változatlan a támogatásotok az irányukba?
Politikában nem rasszista elveket kell vallani: ez narancssárga / sötétvörös / hófehér, sosem értek vele egyet és nem is fogok vele soha együttműködni.
Ha képes egy párt a konszenzusra, vagy akár a kompromisszumra, az azt jelenti, hogy fontosabb neki az, hogy csináljon valamit, mint hogy romboló módon mindennek csak ellentmondjon.
A jobbikot talán a legproaktívabbnak tartom az összes közül. Így egyáltalán nem zavar, ha együttműködik bármelyik másik párttal.
"A büntetésre szánt adományaitok elherdálása" Erre szeretnék egy megbízható forrást. (Múltkor facen egy origos hírt kaptam. No comment...)
A Stop Sorost pedig azért szavazták meg, hogy ne hasson a szavazók egy részére a propaganda... De gyakorlati vonatkozása úgy sincs, a Stop Soros is csak a show része
Egy régi jobbikost ez nem zavar. A Jobbik dolga az (lett volna), hogy támogassa a kormányt annak helyes döntéseiben (mert sok ilyen van), de legyen résen, és támadja, amikor az szükséges.
A Jobbikhoz pont a Fidesz áll(na) legközelebb a többi párt közül. Ajánlom figyelmedbe a 2006 - os választási kampány egyes elemeit.
Már a "békebeli" Jobbikra gondolok, nem a cuki cuncimókusora.
Én az miatt csalódtam bennük inkább ahogy a ballibekhez is próbáltak dörgölőzni.
Ez, hogy most megszavazták csak próbálkozás a részükről, hogy hátha nem vesztenek több szavazót. De nem kizárható, hogy a két szék közül majd a földre esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!