Lehetséges, hogy az Oroszokhoz hasonlóan a magyar kormány is alkalmaz fizetett, hivatalos trollokat?
Oroszországban ugye léteznek a Kreml-botok, vagyis olyan trollok, akiket az állam finanszíroz, és a feladatuk a közösségi oldalakon való dezinformálás, álhírterjesztés, propagandaterjesztés, magyarul trollkodás. Ez lényegében része az orosz kiberhadviselésnek:
Elég sok Fideszes troll tevékenykedik a Facebook-on, Youtube-on, meg itt is, szóval elképzelhető, hogy Magyarországon is létezik ilyen fizetett csoport? Vagy esetleg ezen simán csak magánakciók, és a neten trollkodó Fidesz-szavazók önszántukból ilyen birkák?
Személyeskedsz? Miért? Mi az, hogy sorosozás?
Új Péter egyértelműen elmondta, hogy nem Soros györgytől kap pénzt, hanem egy alapítváyntól. Ami amúgy soros györgyhöz köthető :DD Ezen neked mi sorosozás?
Amúgy meg a 444 reklámoz mindenféle újullámos lázadó, anarchista libsi nézetet köztük azokat a dolgokat is, mikor Hillary vs Trump választáson folyamatosan Trumpot próbálták besározni, és Hillaryt éltették.
gondolom ha most azt mondom, hogy soros fizette Hillary kampányának jórészét, valamint bizonyítottan soros fizette szintén anno Obama kampányát akkor hülyének tartanál mi?
Olvass utána kicsit, de ne magyar oldalakon.
Fú ember... te meg mi a jó büdös francról beszél? Tudom hogy kényelmetlen ha vert helyzetben vagy egy vitában, de ne tereld másra a témát. Tehát újra: hogy jön a 444.hu a ruszki trollhadsereghez? A kérdező a fizetett orosz trollkról linkelt be egy Wikipédia oldalt, nem a 444.hu-ról. Vagy már a Wikipédiát is a Soros pénzeli? Itt mindent a Soros pénzel? A legyeket is a Soros tereli be az ablakodon?
A kérdésnek az ég világon semmi köze nincs se a 444-hez, se Soroshoz, se Hillary Clintonhoz. Egyedül te kezdtél el össze-vissza károgni mindenféle hülyeségről, Trumpról, Clintonról, Obamáról, Új Péterről, meg csupa olyan dologról, aminek semmi köze nincs ahhoz, amit a kérdező kérdezett.
Ne legyél már ennyire korlátolt és próbálj meg a kérdésnél maradni.
Na jó, látom a te IQ-d is egy számjegyű. Az előbb linkeltem be 3 teljesen külön médiumot, ami nem a 444.hu, de elég ha csak rákeresel a "russian troll army" kulcsszavakra Google-ben és kapsz is több mint 7 millió találatot. Persze gondolom ezeket mind "Soros-hálózat"-hoz tartoznak... nyilván :D Értem én, hogy neked, mint agymosott zombinak ez elképesztően nehéz feldolgozni, de azért próbáld meg.
Nyilván azért hadoválsz mindenféle baromságról, aminek köze nincs a kérdéshez, mert nincsenek valódi érveid, meg vagy verve, és így kaparsz. A kérdés a kreml-botokról szól továbbra is, te pedig egy darab érvet nem bírtál felhozni, csak a szokásos, lejárt lemezt tetted fel: "soros kelti az oroszok rossz hírét". Ez nem érv fiam, ez szófosás.
Figyelj, felőlem nyugodtan éghet benned a vágy, hogy körbenyalogasd Putyin és Orbán ánuszrózsáját, de ezzel a tényeket nem változtatod meg, csak a szád lesz sz@ros.
#15, ma 12:26
Azt gyanítom, hogy a 12-es válaszoló csak egy troll, aki szándékosan adja a sztereotipikus, birka kormánypárti prolit. Nem érdemes vele foglalkozni, kamu válaszoló, szerintem ne etessük a trollokat.
Ok :D Hagyjuk. Szép napot
[naggggyonsúlyos]
# 18
tehát én vagyok a kormánypárti troll mert nem értek egyet a globális libsimédia bizonyított hazugságaival :D értem :D beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!