"Dobogós helyen" a magyar bérek, mindenki "egyre gyakrabban és többet" vásárol, ez igaz, ti elhiszitek?
"Magyarorszagon 7,7 millio internetelöfizetes van, es 13 millio mobiltelefont haszanalnak..."
És ezeknek több mint a fele fölösleges. Legalább 300 ezerrel keresek többet havonta, de inkább 400- al mint ami a megélhetésemhez szükséges. És ha megnézed bármelyik bevásárló központot látni fogod, hogy ezzel mások is így vannak. Az emberek vásárolnak mint a barom, aztán dobják kifele. Én nem adnék nekik ennyi pénzt.
"Akkor kérdem én, miért van annyi hajléktalan az országban, miért vannak még mindig mélyszegénységben élő családok és miért vannak kilakoltatások, ha "minden magyar családnak milliós megtakarítása van"???"
Hagyjuk már a süket dumát, meg egy statisztikai ÁTLAG szándékos félreértelmezését. A kilakoltatások nem most kezdődtek, ahogy a hajléktalanság sem újonnan jelent meg. Szeretett Qúrcsány vezíred mit tett ezek ellen? Mert most legalább a gyerekek ingyenes étkeztetése biztosított, a nyári szünetben is.
Na most erre mit kéne mondani?
Én jól élek - Aha könnyű neked, és mások?
Amerre megyek, emberek költenek, éttermek tele - ja, csak aki nem költ, azt te nem látod.
Azt mondja a statisztika - Orbán hazug statisztik ája?
Na most erre mit kéne mondani?
Én jobban élek - aha, jó neked.
Amerre megyek, az emberek költenek - jó, és mekkora merítés az, amit te látsz?
A statisztika azt mondja - ja, Orbán hazug statisztikája.
Na, de kérdező nem úgy érzi, tehát nem élünk jobban.
Én nem cserélnék arra a 10 évvel ezelőtti szintünkre ami a szocik alatt volt.
Egyébként meg igaz, egy bizonyos réteg számára. Aki meg ebbe nem tartozik bele az a maszopos haverjaitok alatt sem tartozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!