Miért hord Orbán Viktor golyóálló mellényt?
Milyen érdekes, hogy az ország lakosságának x százaléka gyűlöli Gyurcsányt, mert szerintük "Tönkretette az országot", ő mégsem hord golyóálló mellényt, ellenben Viktorral, aki viszont horja is azt.
Nem véletlenül, ugyanis fél, hogy valaki megöli őt, fél a bosszútól, tudja jól Orbán, hogy valamit durván elszúrt, de nagyon durván!
"Ez egyáltalán nem biztos, hogy golyóálló mellény."
Akkor vajon mi?
Úszógumi? :D
Ne viccelj már! :D
"Lehet hogy félrecsúszott a válltömése"
Jó hülyének nézni, igaz?
Hogy lehet valakinek akkora hatalmas válltömése?
Nézd már meg a nyakánál, amit legutóbb mellékeltem képet!
Hogy tud a nyakánál FELCSÚSZNI egy válltömés? :D
Magyarázd meg nekem! :D
Etess még a hazug szövegeddel! :D
Mert felveszi és kész, olyanja van biztos.
Qrcsányi elvtársatoknak kényszerzubbonyt kellett volna hordania, bár a végén a saját pártja zavarta el. ;)
"Jó hülyének nézni, igaz?
Hogy lehet valakinek akkora hatalmas válltömése?
Nézd már meg a nyakánál, amit legutóbb mellékeltem képet!
Hogy tud a nyakánál FELCSÚSZNI egy válltömés? :D
Magyarázd meg nekem! :D
"
1. ha hülye vagy, akkor ne csodálkozz, hogy annak néznek.
2. A kép nem tudom hol készült, de
a.) ha külföldön akkor lehet hogy van rajta
b.) ha nincs rajta akkor könnyen lehet PS-l is megcsinálni ilyet
pl. [link]
3. Úgy ahogy a Te nyakadról lecsúszott a köldökzsinór sajna.
„Ültünk a nappaliban, és hallgattuk, ahogy az ablakunk alatt összegyűlt pár száz fős feldühödött tömeg felajzva üvölti: hazaáruló, hazaáruló! Néztem a gyerekeimet, vajon mennyit értenek abból, ami velünk történik. Addigra már a sokadik tüntetésen voltunk túl. Tudtam, hogy volt ennél szörnyűbb élményük is. 2006 őszén golyóálló mellényeket hoztak a gyerekeknek is, hátha szükség lesz rá. Az volt a mélypont" – emlékezett vissza Gyurcsány arra az időszakra, amikor napvilágra került az öszödi beszéd.
-----------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!