Mikorra várható, hogy az ingatlan lufi kipukkad, és újra reális árak lesznek?
"Németország is most jelentett be egy hatmilliárd eurós, 1,5 millió lakást jelentő állami lakásépítési programot,"
Hát nem tudom, de 4000 euróból 1 lakás nem jön ki az tuti.
"Szerintem az, hogy egy 50 nm-es lyuk 15 millió forin5 nem reális. Akkor ha 150-200 ezer forint az átlagos reál kereset."
Szerinted Nyugaton más az arány?
"Szerintem az, hogy egy 50 nm-es lyuk 15 millió forin5 nem reális. Akkor ha 150-200 ezer forint az átlagos reál kereset."
Szerintem sem, túl olcsó. Itt Belgiumban egy 75 ezres városban, nem nagyon találsz 90 ezer euró alatt, amire 42 év teljes átlagfizetése lenne elég helyi viszonylatban.
Hoppá elszámoltam, elfelejtettem elosztani 12-vel elnézést, ténlyeg csak hét és fél év.
De még mindig több, mint 200 ezres átlagkereset mellett a 15 milliós lakás.
"2.5-3 ezer euró a havi fizetés."
De nem az átlagfizetés.
Ahogy itthon se 150ezer a topfizetés.
De most nézem a Net average monthly salary in Europe táblázatban, hogy Belgiumban ez az érték 1920 euró.
Másodszor engem is érdekelne, hogy miért kell annyira saját? Én nem tudom megérteni, hogy miért nem reális ez az ár a 15 millió? Mégis mennyi szerinted a reális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!