Mivan ha a forint gyengülésének hátterében Soros áll?
Ha Soros menne neki a Forintnak akkor durvább lenne a helyzet. Ha Soros támadná a Forintot akkor azzal igazolná azt amit a Fidesz szajkózott róla sokáig. Ha én Soros lennék akkor azon igyekeznék hogy erősödjön a Forint és gondoskodnék róla hogy ez bekerüljön a hírekbe is.
#7: kontra: aki importál az meg (sz)opik most. A nyaralni készülő átlagpolgárok is (mint tudjuk mi magyarok szeretünk mindent az utolsó pillanatra hagyni - a pénzváltást is).
Valami olyasmit hallottam hogy a jegybank most már be fog avatkozni.
A benzin ára is lélektani határhoz került (400 forint felfelé kerekítve). Lassan ez is megérne egy kis beavatkozást.
Kérdező, itt kevesen ismerik az igazságot! Soros a reptoid zsidó földönkívüliek, és az annunakik szövetségének, az illuminatinak az embere, és ezt be is bizonyítom minden ellenzéki kétkedőnek!
Soros nevében 5 betű van, 2 ebből magánhangzó. 5+2=7 a 7 egy szám, Soros beakarja vezetni az arab számokat.
Az arabok többsége muszlim, a muszlimok Allahban hisznek, Allah neve IS 5 betű, és ebből 2 magánhangzó, mint sorosnak, 5+5+2+2=14! A muszlimok szerint Allah az egyetlen isten, 14+1=15. Március 15. Nen benne van a 15! Március 15. én sok magyar zászlót pakolnak az utcára. A magyar zászlóban 3 szín van. Az illuminatinak is 3 oldala van. Véletlen? Kizárt! Soros=Illuminati Confirmed!!
A 12-es hülyeséget ír, mert Soros nem tartozik a reptoidok közé csak szövetséget kötött velük a zsidók nevében.
Ők gyengítik a forintot, meg persze Merkel és a gyíkemberek.
Szerencsére vannak olyanok is, akik erősítik: a magyar nemzeti kormány, Semjén Zsolt és Budaházy Edda.
13.
Igaz, bocsi, félre írtam.
De mondjuk Soros már a Rothchild maffiával, Hillaryvel, a szabadkőművesekkel, szabad fülorrgégészekkel, és a szabad konyhásnénikkel is lepaktált, hogy el tusolják az olyan titkokat, minthogy a magyarok építették a piramisokat, vagy hogy Atlantisz ősi nyelvét rovásírással írták!
12 voltam.
Ez az eredménye, a nulla közeli pénzügyi műveltségnek!
A jegybankok az alapkamat mértékével szabályozhatják a saját devizáik erősségét. Aki több kamatot hajlandó adni, oda szivesebben tesznek pénzt a befektetők.
A magyar alapkamat jelenleg 0,9%.
Az USA 2%, Ausztrália 1,5%, Kanada 1,25%. Nem kell csodálkozni, hogy nem forintba fektetnek a nagykutyák.
Kamatot kellene emelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!