A magyar politika és az ország színvonala a magyar átlagember gondolkodását tükrözi?
"Annyira szeretik a magyarok egymást,hogy egy kanál vízben megölné a szomszédot,ha annak valamivel is jobb nála."
Erről eszembe jut, hogy a múltkor azért képes volt velem veszekedni egy gyökér paraszt a buszmegállóban, mert én HELYTELENÜL(!!!) csinálom a pörköltet. :D
A hagyma megdinsztelése után nem szoktam rádobni a húsokat és megpirítani őket, hanem egyből a vizet öntöm a hagymára és abban főzöm a húsokat, mert úgy sokkal jobban kiengedi magából a rostokat és szaftosabb lesz az egész pörkölt, ha pedig megpirítom a víz előtt, akkor közel sem enged annyit ki magából.
El lettem hordva mindennek és anyám is, mert nekem az anyám biztos egy lusta pitsa volt, aki így tanította nekem a pörköltkészítést, mert így kényelmesebb és csak meresztette otthon a valagát és a többi. Majdnem nekem támadt a tetves pörkölt recept miatt. :D
Hihetetlen, paszmek...
"Magyarországon a keresztény erkölcs annyiban merül ki,hogy elviszik megkeresztelni a gyereket,hogy legyen valami mutogatni való,esetleg nyomják facebookra a képet."
Még azt tegyük hozzá, hogy a cigány bűnözők autójában azért elengedhetetlen kellék a rózsafűzér, és éjféli misén azért, a strici cigányok is megjelennek mindig vezekelni. Gondolom keresztényileg le is van tudva a bűnbocsánat:)
Akik ezeket a vallási rituálékat vagy tárgyakat használják/követik egy jó részükben nem is tudatosul egyáltalán minek csinálják/viselik.
Mert hát mások is ezt csinálják,stb.
Aztán attól,mert valaki meg van keresztelve,még nem vallásos,sőt ateista is lehet.
Meg attól sem lesz keresztény,hogy 20 kg-s giccses aranynyaklánc kereszttel lóg a nyakában.
Ezek a keresztelőt is úgy fogják fel,mint egy szülinapi partit,amit a templomban szerveznek meg.
Olyan,mint a templomi esküvő.
Miért mennek oda?Mert ezt látták,hogy a menyasszony,fehér ruhában=házasság.
A 21.században a vallásnak a fejlett világban csak kulturálisan van már szerepe.
Ünnepek,marketing,vásárlás.
Ráadásul olyan országokban a legtöbb a vallásosok aránya,ahol a legnagyobb a korrupció.
Érdekes módon ez az erkölcsi mércéjükbe belefér ezeknek a népeknek.
# 4
ez egy ilyen metoos baromság? sztem nem itt kéne hazudoznod...
Na, megszólalt a nőverő igazmagyar keresztény :D 16-os :D
Tuggya mán az a rohatt nő ho hol van a helye ejj!! *megpödri a bajszát
# 17
te biztos ilyen zsíros paraszt lehetsz. én nem verem nőket, miért nálatok ez a szokás? De ilyen hazugságokat írni, hogy tízből öt ember veri a a feleségét meg szellemi erőszak a családban? Miről beszél ez? Mivel támasztja alá. Inkább őt vedd elő, hogy hazudik a magyar népről ilyen hülyeségeket.
Miért hazudna? A környezetemben is egy csomó t*hó paraszt él, aki így bánik a családjával.
Te hol laksz, a belvárosban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!