Elhunyt Lovas István. Hogyan fog élni emlékezetedben?
Tegnap elhunyt a jobboldal nagy publicistája Lovas István. Én magam nem olvastam írásait, mert nem fizetek papír alapú újságot, de többször hallottam a Sajtóklubban. Nem tudni hogyan ért véget élete. Nyugodjon békében.
A jobboldaliaknak bizonyára kellemes emlék marad bennük róla. Az ellenzékieknek esetleg jó értelmben vett "harcos" beszédei,írásai maradnak meg róla. Lehetett szeretni, útálni, de nem lehetett közönbösnek lenni iránta. Igazi egyéniség volt, senkit sem utánzott.
Imádtam az írásait, a kezdetektől olvastam. Precíz volt, elképesztően tájékozott, és nem igazodott soha senkihez. A Haraszti-esetre is emlékszem, ment a vinnyogás utána rendesen, de csak csendben, mert Lovassal sem szellemileg, sem fizikailag nem tudott volna mit kezdeni egyik csicska sem a ballib oldalon.:D Nyert néhány pert azok ellen, akik megpróbálták lejáratni, Kendét lemosta az emlékezetes vitájukban az ATV-n. Nem mindenben értettem vele egyet, de mindig érdemes volt megfontolni, amit leírt. Azt hiszem, ő volt az a ma már nagyon ritka fajta, akire azt lehet mondani, hogy igazi, talpig férfi. Nehéz lesz betölteni az űrt, amit maga után hagyott.
Nyugodjék békében.
Fideszes pártkatonaként.
Időnként lehetett jókat derülni az írásain, de az az igazság, hogy NER-berkekben közvetlen spanjai, a mocskosszájú lovag, az exkommunista, illetve Varga-Bíró Tamás, na meg pl. Budaházy Edda a híres videójával olyan elképesztő mélységeket értek el, hogy ezzel a szellemi sötétséggel már nem tudta felvenni a versenyt. Ettől függetlenül megszolgálta a pénzét.
Nyugodják békében.
Tudja valaki miért hunyt el? Csak nem agyvérzést kapott attól az agymenéstől amit olvasott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!