Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhunyt Lovas István. Hogyan...

Elhunyt Lovas István. Hogyan fog élni emlékezetedben?

Figyelt kérdés

Tegnap elhunyt a jobboldal nagy publicistája Lovas István. Én magam nem olvastam írásait, mert nem fizetek papír alapú újságot, de többször hallottam a Sajtóklubban. Nem tudni hogyan ért véget élete. Nyugodjon békében.

A jobboldaliaknak bizonyára kellemes emlék marad bennük róla. Az ellenzékieknek esetleg jó értelmben vett "harcos" beszédei,írásai maradnak meg róla. Lehetett szeretni, útálni, de nem lehetett közönbösnek lenni iránta. Igazi egyéniség volt, senkit sem utánzott.

2018. jún. 13. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Egyedülállóan tájékozott újságíró volt, űrt hagy maga után.
2018. jún. 13. 21:06
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

Imádtam az írásait, a kezdetektől olvastam. Precíz volt, elképesztően tájékozott, és nem igazodott soha senkihez. A Haraszti-esetre is emlékszem, ment a vinnyogás utána rendesen, de csak csendben, mert Lovassal sem szellemileg, sem fizikailag nem tudott volna mit kezdeni egyik csicska sem a ballib oldalon.:D Nyert néhány pert azok ellen, akik megpróbálták lejáratni, Kendét lemosta az emlékezetes vitájukban az ATV-n. Nem mindenben értettem vele egyet, de mindig érdemes volt megfontolni, amit leírt. Azt hiszem, ő volt az a ma már nagyon ritka fajta, akire azt lehet mondani, hogy igazi, talpig férfi. Nehéz lesz betölteni az űrt, amit maga után hagyott.

Nyugodjék békében.

2018. jún. 13. 21:35
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
Az ki? Ismerni kellett volna?
2018. jún. 13. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Sehogy... Annyit tudok, hogy Bayer Zsolt és Gajdics Ottó spanja volt. Nem nézek utána a munkásságának, hogy ne utáljam.
2018. jún. 13. 22:36
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy, szebb nélküle a világ...
2018. jún. 13. 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Fideszes pártkatonaként.

Időnként lehetett jókat derülni az írásain, de az az igazság, hogy NER-berkekben közvetlen spanjai, a mocskosszájú lovag, az exkommunista, illetve Varga-Bíró Tamás, na meg pl. Budaházy Edda a híres videójával olyan elképesztő mélységeket értek el, hogy ezzel a szellemi sötétséggel már nem tudta felvenni a versenyt. Ettől függetlenül megszolgálta a pénzét.

2018. jún. 13. 23:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt már megtettem elébb a válaszodra... Te kezdted.
2018. jún. 13. 23:48
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Lovas soha nem volt fideszes, még kevésbé pártkatona, bármennyire is próbálják ráhúzni az ellenfelei (meg az őket szajkózó, agyatlan zombik), akik egyébként a cipőfűzőjét sem köthették volna meg. Aki ilyen ostobaságokat mond/ír, önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2018. jún. 14. 08:05
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodják békében.

Tudja valaki miért hunyt el? Csak nem agyvérzést kapott attól az agymenéstől amit olvasott?

2018. jún. 14. 08:14
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
#18 Hát persze hogy nem, csak a Magyar Idők nevű fideszes propagandalapba írogatott. Be sem engedték volna, ha nem lett volna pártkatona. Lehet, hogy csak utolsó éveiben, de kőkeményen lepaktált a fasisztákkal.
2018. jún. 14. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!