Igaz, hogy Németország már tele van migrásokkal és mindenött csak no-good zónák vannak? Hova lehet menekülni ebből?
"KormánypropagandaKo szerint ezek az országok is tele vannak no-go zónákkal :)"
Kormánypropaganda szerint lehet. A valóságban csak Németország, Francia és Belgium.
2:
Te milyen Offenbachról beszélsz? Az nem Frankfurt városrésze, hanem szomazéd város, egy totál nyugis, úgymond agglomerációs település.
Tudom, hogy direkt trollkodás a kérdés, de tisztázzuk: az M1-en sem állítják, hogy "Németország már tele van migránsokkal és mindenütt no-go zónák vannak".
Nagyon sok migráns van Németországban, a német hatóságok szerint már kezelhetetlenül sok, amit bizonyít, hogy éveken keresztül várnak százezrek a menekültkérelmük elbírálására és több százezer emberről azt sem tudják hol vannak, kik ők és honnan érkeztek, csak azt, hogy beléptek az országba.
Ahogyan nem mindenütt csak no-go zónák vannak, hanem már Merkel is elismeri, hogy vannak no-go zónák a német nagyvárosokban.
Az, hogy ott milyen a helyzet, azt majd a németek eldöntik maguk. Nem ártana ha már van interneted, akkor az ő véleményüket megnézni, pl. a legutóbbi választási eredményeiket és az AFD megerősödését.
Nekünk annyi közünk van a dologhoz - és tuti, hogy az M1-en is ezt mondták el sokszor - hogy az eu tagállamai vagyunk mi is, az eu bevándorlási és menekültszabályai vonatkoznának elvileg rájuk is és hogy éppen úgy ne akarjanak beleszólni a mi döntéseinkbe a migrációval kapcsolatban, ahogyan ők sem akarják, hogy mi mondjuk meg nekik, hogyan döntsenek.
Nyilvánvalóan nem nézel M1-et, csak a kérdés alá írt kulcsszavak bepötyögése nagyobb szorgalmat igényel, mint másik csatornára átkattintani a tv-t.
De azért leírom, amit én a liberális médiában olvasok, ugyanis én onnan vagyok lusta átkapcsolni. Szóval nincsenek no-go zónák Németországban. Sőt migránsok sincsenek. Aki azt gondolja, hogy vannak, az tanyasi bunkó, fogatlan proli, azaz fidesz szavazó. A nem létező migránsok nem követnek el bűncselekményeket, de amit igen, azt sem ők követik el, és nem is bűncselekmény. Ami nem létező migráns mégis létezik, az mind egy meleg barna szemű kétségbeesett szempár atomtudós és egyben agysebész gazdája, vagy egy ártatlan, minden papír nélküli, saját bevallása alapján 12 éves gyereké. Demográfiai problémát sem okoznak, hiszen nem is léteznek. Gettósodni sem fognak, hiszen a korábbi gyakorlat és francia, belga tapasztalat alapján akik gettósodtak, azok sem ők voltak. Aki ennek az ellentét gondolja, az fasiszta, náci, és mindefélefób. Örülök, hogy sikerült téged megmentenem az M1 által elkövetett agymosástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!