Magyarország egy szánalomra méltó, gyenge, szegény, noname ország?
hat amig ennyien nem tudjak itt nyugaton ahol elek hogy Mo letezik-e es ha igen akkor melyik foldreszen addig azt hiszem a kerdes elegge targytalan. egyszer kaptam egy erdekes megjegyzest jot nevettem rajta mert nem rosszindulatbol kerdezte az illeto. "nalatok mindenki tud hegedulni es amiota feloszlott a orosz kommunizmus azota hogyan hivjak az orszagotokat vagy ti most Oroszorszaghoz tartoztok?"
az illeto egy itt tanult fogtechnikus holgy volt 40 koruli. tehat nem egy irastudatlan bennszulott.
21.
Ez kizárólag az ilyen ökröt minősíti. Egy európai ember nem tudja kívülről az összes európai ország fővárosát, milyen nyelven beszélnek ott és nem tud mondani öt mondatot bármelyik európai ország történelméről?
Egy átlagosan művelt ember nem tudja bárhol a világon, hogy melyik földrészen van egy ország?
Te nem tudod hol van mondjuk Burundi, Szváziföld vagy Laosz?
Az elég gáz.
"Te nem tudod hol van mondjuk Burundi, Szváziföld vagy Laosz?"
Szóval ezekkel az országokkal van egy szinten Mo. ? Na erről beszéltem :D
25.
Hát ha ezt magyarazod bele, akkor igen.
Gondolom a saját önértékelésed beszél belőled.
28.
Hi, Asshole!
Jól írom a neved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!