Ha az új Toroczkai-féle párt olyan lesz, mint a régi Jobbik, szavaznátok rá?
Olyan soha nem lesz, mert nem lehet.
"Ismét lenne Gárda, szó lenne a cigányokról és újra divatba jönne az Árpád-sáv."
Árpád-sáv lehet, csak amit a Jobbiknál szimbolizált, az nem lehet.
Gárda nem lehet, cigány irtás nem lehet, mert 2018-ban élünk Európában.
Toroczkai akármit is szeretne, vagy gondol, ha komolyan politizálni szeretne és ha azt akarja, hogy komolyan is vegyék, akkor finomítania kell a múltbéli radikalizmuson, mert különben megy a süllyesztőbe.
De Toroczkai nem egy hülye gyerek, meg fogja találni mindenre a megfelelő megoldást.
Gárda, cigányok, Árpád-sáv - régen a Jobbikra szavaztam, de nem ezek miatt.
Másrészt - nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni. A Toroczkai-féle Jobbik előbb mutassa meg magát, majd utána döntök. Előleget nem kap.
Az Árpád-sávval nincs semmi baj, a magyarság több, mint 1000 éves jelképe.
Én nem vagyok a jogvédelem nagy barátja, utálom a taszt, a helsinki bizottságot meg az összes ilyen szervezetet, de egy olyan pártra nem szavaznék, aminek annyi a mondanivalója, hogy "mer' a cigányok". Viszont nem szabad a polkorrektség fogságába sem esni, csak ahol probléma van, azt nevén kell nevezni, és a megoldásra életképes alternatívával elő kell állni. Egy nemzeti érzelmű, euroszkeptikus, rendpárti, családot és a magyar kultúrát, értékeket központi értékként kezelő pártra viszont szavaznék, főleg, ha környezettudatosabb álláspontot képviselne, mint a régi Jobbik.
Remélem Toroczkai meg tudja csinálni. A Vona-félében nem érzem a kraftot.
Hahó kérdező, már 2010 óta jobboldal van hatalmon, amely az elmúlt 3 évben eléggé radikálissá vált.
Akinek még igénye van egy ultrafasiszta pártra, amit Toroczkai vezetne, az elmebeteg.
Elég volt ebből, itt lenne az idő egy radikális liberális erőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!