Csak én látok hasonlóságot a két videó között? Hvg.hu/cegauto/20180607_kerekparos_teherauto_elozes_rhoda_jo nes_video
Én nem látok hasonlóságot.
A kislány nem tart sajtótájékoztatót, a miniszterelnök nem biciklizik.
És?
Ha te megnyalod a szád, mert kiszárad az ajkad és ezt 25x egymásután megismétlik egy videón, ugyanezt a képet fogod mutatni. A kislányról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy mit szeretnél elérni szegénykém? Döntsük meg a kormányt?
Mikor megláttam, hogy Orbános a másik videó, nem néztem meg.
Olyan vagy mint Móricka, mindenről "az" jut eszedbe. De ha már itt a videó - aranyos a kislány - csak mint kislányos apa és kamionsofőr, azt mondom, nagyon nem kéne az úton tekerni egy ilyen kicsinek. Azért kerüli el a lehető legnagyobb távolságban a kolléga, mert rettegünk a kerékpárosoktól, hogy alánk szédülnek.
Pl. jobbra kanyarodni ilyen helyeken, ahol biciklisek vannak, horror, semmit nem látni jobbról, a semmiből ott van alattad, de szívom a fogam minden körforgalomban Hollandiában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!