Toroczkai új pártját Dúró Dórával, Novák Előddel és a többi radikálissal hány százalékra lőnéd be?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 18:37
11/17 anonim válasza:
#10: Csak annyit helyesbítenék, hogy az Együtt már megszűnőben van.
12/17 anonim válasza:
Szerintem 5%-kal eppen beesnenek a parlamentbe
13/17 anonim válasza:
Így nem tudom saccolni. Talán 5-10 körül.
14/17 anonim válasza:
2022-re szerintem simán eléri az 5%-os küszöböt ha még idén megalakul.
15/17 anonim válasza:
Hát, az 5%- ot azért megugranák, de nem sokkal. A radikálisaik nagy része, már alighanem a Fidesznél van.
16/17 anonim válasza:
Dúró Dóra bikinis kampányplakáttal elérhetik a 10%-ot. Anélkül 3-4%.
17/17 anonim válasza:
Igen, kb. fifty-fifty arányban lesz Toroczkaiék új pártja és a "régi" Jobbik (Sneider-Vona). A Fidesz meg röhög a markában... hátradőlhet és kérhet még egy kávét. A radikálisok egy része most nála van, a mérsékeltebb jobbközepet meg teljesen lefedte. Amìg az érdekei úgy kìvánják, addig a fideszes média tolni fogja Toroczkaiékat, azután meg, ha veszélyesnek érzik őket, akkor beindul a propaganda-gépezet ellenük is. Persze ilyen média és pénzhatalommal ez a machiavellista politika működik... egy ideig... mert semmi sem tart örökké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!