A Strabag Mészáros Lőrincé?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 14:21
1/7 anonim válasza:
Múltkor Pénztáros Lőric meg akart venni valamit, de szóltak neki, hogy az már az övé.
Minden az övé.
4/7 anonim válasza:
Ha nem is Mészáros Lőrinc tulajdona, de köze van hozzá: [link]
5/7 anonim válasza:
A Strabag alvállalkozòjánál dolgozom. Van benne részesedése, de nem az egész az övé.
A Strabag egy osztrák-orosz cég, még csak nem is magyar emberek alapították.
6/7 anonim válasza:
#5 Az orosz részt visszavásárolták az osztrákok. Egyébként Lőrinchez nincs köze.
7/7 anonim válasza:
Biztos nincs köze, mikor ott dolgoztam és mindenki tudta, hogy többször is vásárolt a cégből részesedést. Együtt építettem a Strabaggal vasutat, néhány főnökkel mai napig beszélek. 😂 Évekig velük dolgoztam.
A közútépítő részt egy az egyben megvette, de azt hiszem azóta már a vasútépítő részt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!