Magyarországon mi ez a szélsőjobbos népszerűség, amikor Hitler a magyarokról a lehető legrosszabb véleménnyel volt? Hirler még a román katonákat is többre tartotta.
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 22:07
21/24 Waff válasza:
Kérdező, az engem is érdekelne, hogy hol és mikor mondott Hitler ilyeneket.
A Mein Kampf-ban pont azt írja a magyarokról, hogy az árja fajhoz tartozik.
Persze ez az egész faj elmélet szerintem eléggé nagy baromság, de ez most megint más tészta.
Nincsenek jó és rossz fajok. Vannak jó és TUDATLAN emberek.
Tudom, nálatok liberálisoknál csak vannak a jók (ők a liberális elvtársaid), és vannak a rossz, gonosz, náci, fasiszta, hitlerista, trappista stb emberek akik a sátán megtestesítő, merthátugye nem szimpatizálnak ezzel a remek kis liberális agybeteg nézeteitekkel....
22/24 anonim válasza:
Elkellene olvasni a Mein Kampfot, ott minden levan írva és közelebb is lennél az igazsághoz.
23/24 anonim válasza:
Hitler csak Horthyról volt rossz véleménnyel.
24/24 anonim válasza:
Horthy úriember volt, Hitler meg egy elmebeteg félzsidó törpe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!