Fideszesek ti észben tartjátok, hogy május 31-én van Orbán Viktor születésnapja?
Figyelt kérdés
Terjed a facebookon is, hogy holnap lesz, kíváncsi lettem, más politikus nincs ilyen hatással az emberekre.2018. máj. 30. 13:47
1/11 anonim válasza:
Jó, hogy szólsz, egészen kiment a fejemből. Még addig költenem kell egy 12 strófából álló köszöntőt, bokorrímben.
(Nem tartom számon, miért tartanám?)
2/11 anonim válasza:
Én nem tudtam. De egyébként Orbán már világpolitikai szereplővé vált, szóval nem csodálom. Rengetegen szeretik külföldön is.
3/11 anonim válasza:
Igen, nem kerítünk semmi nagy feneket a dolognak de azért családi körben mindnyájan elcsendesedünk picit ebből az alkalomból.
4/11 anonim válasza:
Úgy látom ti ellenzékiek jobban számontartjátok. Számoljátok mennyi lehet még vissza neki mi?
6/11 anonim válasza:
"...kíváncsi lettem, más politikus nincs ilyen hatással az emberekre."
Hogyne lenne. Az ellenzékre március 9. (Rákosi Mátyás születésnapja.)
7/11 anonim válasza:
#4 Az ország érdekében minden magyar azt reméli hogy minél kevesebb.
8/11 anonim válasza:
Majd a facebookra tolja fel orbán a videót akkor majd boldog szülinapot kívánok neki de nem kerítek neki nagy feneket csak az illem ami fontos meg megérdemli mert szerintem becsületes dolog hogy kiáll értünk brüsszelben.
9/11 anonim válasza:
Azért illik egy far-hát vacsorával megemlékezni, hisz ki biztosítja a 28 ezer forintos stabil egzisztenciát vagy az 55 ezres közmunkabért?
10/11 anonim válasza:
Hogyne, mar javában dolgozom a köszöntő versen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!