Ki a balosok védőszentje?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy Szent Gyurcsány.2018. máj. 22. 22:03
11/19 anonim válasza:
Gondolom troll kérdés...
Egyébként Szent József a munkások védőszentje. Persze, nem feltétlenül minden munkás balos...
12/19 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés csak kíváncsi voltam hogy ki mit gondol :D a Karl Marx tetszett legjobban!
2018. máj. 23. 09:05
13/19 anonim válasza:
"Nem troll kérdés..."
Aha amikor a kérdésedben megjegyzed, hogy "Én úgy tudom hogy Szent Gyurcsány.". Valóban, kicsit se trollkérdés. Hitelesebb lett volna,, ha nem válaszolod meg még a kérdésben a kérdést.
15/19 anonim válasza:
Mindenki védőszentje Orbán Viktor! Ilyen még nem volt, jobb vagy bal, keresztény vagy pogány, magyar vagy bantu, Orbán Úr mindenkiért él és dolgozik becsülettel. A világ védőszentje, vagy az univerzumé, így tudnám leírni.
16/19 anonim válasza:
A Balosok védőszentje Gyurcsány Ferenc. Vigyáz arra, nehogy a baloldalnak halálra kelljen dolgoznia magát, rábízva a kormányzás alantas munkáját 2/3-dal a Fideszre!
17/19 anonim válasza:
Orbán "G" Viktor KISZ titkár úr, és az ő KISZ, MSZMP, állami ügynök tag csapata.
18/19 anonim válasza:
Így is van! Gyurcsány pedig kizavarta az oroszokat, csak úgy porzott! By by Szása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!