Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz Magyarországgal Orbán...

Mi lesz Magyarországgal Orbán nélkül?

Figyelt kérdés
2030-ra Magyarország lesz az 5 legjobb európai országok egyike. Viszont Orbán csak addig tervez. Mi lesz velünk utána? Visszazüllik az ország, vagy onnantól már megállíthatatlan lesz kis hazánk?
2018. máj. 22. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

"Megszünik a lopás."

Te kis naiv.

2018. máj. 23. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Orbán nélkül? Hmmmm... Én tutira pezsgőt bontok, ha valamilyen úton módon megszabadul az ország viktortól és a keretény sleppjétől.

Kicsit furcsán is nézett rám az újságos hónapokon át, hogy megvettem a napilapot, ránéztem a címlapjára, majd kidobtam. Egyszer az újságos kérdezte, hogy mit csinálok. Mondom én csak a gyászjelentésre vagyok kíváncsi. Erre mondta, hogy "Nada jóember, az az utoosó oldalon van." Mire én: "Akinek a gyászhírére várok, az bizony címlapon lesz!"

2018. máj. 23. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

Inkább az a kérdéses, mi lesz orbánnal MAGYARORSZÁG nélkül?

Lehet egy jó spiclit tud faragni Putyin belőlle, de oda kell rá figyelni, mert Soros is azthitte, hogy gigászi magasságokba futtatja, és majd nem szarik az asztalra....

2018. máj. 23. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Az asztalra? Miről beszélsz? Abba a leveses tálba képes lenne beleszarni, amiből előtte vígan szürcsölte a levest. De ha ráfanyalodik, utána képes lenne újra enni abból a tálból. Sőt, meg is tette. Fiatalon KISZ titkárként ténykedett, majd nagy pofával elzavarta a ruszkikat, most meg megint az oroszok és Putyin seggét nyaldossa vörösre. Miről beszélünk? 5 ft-ért az anyját megb...ná, aztán még ennyiért el is adná.
2018. máj. 24. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Az Orbán-horda nélkül az ország vissza fog térni a normális, gyorsan fejlődő boldog országok sorába!
2018. júl. 5. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Visszazüllik? Ennél jobban? Hová?
2018. júl. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!