A fideszes média miért kerüli a kórházi várólistak kérdését? Egy fideszes oldalt se láttam ahol erről lenne szó.
Mi a kérdésed a kórházi várólistákkal kapcsolatban?
Nem vagyok fideszes média, de kíváncsivá tettél mit hiányolsz tőlük.
Szépen rövidülnek, én ennyit tudok.
Én se értem, mit kérdezel, vagy állítasz.
"Szépen rövidülnek, én ennyit tudok."
Lehalnak róla az emberek mire sorra kerülnének, hogyne rövidülne.
A középső linken van egy tavalyi cikk, ami szerint rövidülnek ugyan, de a várakozási idő mégis nő...
Szerintem a "javulás" egyik oka az lehet, hogy sokan inkább elmennek magánrendelőbe, mintsem hónapokat vagy éveket várjanak. Meg persze az sem mindegy, hogy milyenek a körülmények. Szóval aki megteheti, inkább fizet egy privát orvosnak/rendelőnek/kórháznak.
Ha meg nem műtétről van szó, csak sima vizsgálatokról, akkor pláne. Nálunk sok szakrendelésen kb. öt-tíz perc jut egy betegre - ennyi idő alatt evidensen nem kapja meg mindazt a tájékoztatást az ember, amit az eü. törvény szerint is meg kellene kapnia, ill. nem is foglalkoznak az orvosok igazán alaposan a beteggel. Szóval ha normális ellátást akar valaki, akkor megy magánrendelésre...
Én nem olvasok fideszes oldalakat, de teljesen evidens, hogy miért kerüli a témát: mert kellemetlen, számukra hátrányos. Így csak azok ismerik a negatív állapotokat, akiket érint, a többiek azt hiszik, minden rendben.
Melyikek a fideszes oldalak?
Az újságok nem kerülik. A MagyarHírlap és a MagyarIdők kidobott jópár találatot, volt egy, hogy az Euban vagy hol 2-3. helyen van Mo. Gondolom egy Indexes megjegyzésre kerestek utána, mint már többször.
Az Indexen meg a Demokratán nem tudtam rákeresni, nem jött elő, ahova a keresőszót kéne írni.
DE volt beszélgetés a Káslerrel a tévében, és mondta, hogy az egyik fő témája a várólisták felszámolása lesz.
És tényleg, már megfigyeltem, hogy ahogy valaki főkormányember nyilatkozik, hogy mit fog csinálni, egyből ráugranak az ellenzékiek, hogy AZ a baj. És akkor utána veregetik a saját vállukat, hogy lám, hogy szóltak, használt a kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!