Ha az összes ellenzéki párt kettészakad, akkor valóban a stabil DK lehet Orbán legfőbb kihívója? Gyurcsány csak 5 százalékos, de nagyon következetes politikát folytat.
"Haha, esélytelen. Gyurcsány rég leírta magát, kb azért van még a politikában, mert van pénze és untakozik, nem azért, mert bárkinek is kell."
Szerintem vannak olyanok, akiknek kell.
Nem tudom, hogy a DK mennyire kihívó, ha nekik lenne a legnagyobb bázisuk, akkor gondolom ők lennének a fő kihívók.
Egyébként szerintem durva, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig benne van a politikában!
Viktor Király gondoktól terhelt arccal ült a trónra.
- Rám férne egy kis vidámság!
Gondolta, és megszólította a közelben táncikáló csörgősipkás alakot:
- Én már bevettem a xanaxomat. Fetókám, te mit szedsz?
- Nem szedek én semmit, nem vagyok én bolond.
- NYIHIHI!
Viktor király akkorát röhögött, hogy majd leesett fejéről a korona.
Gyurcsánnyal semmi bajom. De miből gondolod, hogy ha az ellenzéki pártok ezerfelé is szakadnak, az így lemorzsolódó szavazók a DK-nál kötnek ki?
Nem, nem tartom valószínűnek, sem azt, hogy Gyurcsány lesz az elsőszámú kihívó, sem azt, hogy jelentős mértékben erősödni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!