Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagy a szegénység Magyarország...

Nagy a szegénység Magyarországon szerintetek? Dunántúlon élek, tehát nem a legszegényebb régióban.

Figyelt kérdés
Olvasom, hallom, hogy milyen nehezen élnek az emberek. Az átlagjövedelem tényleg nem sok, de én azt látom, hogy vásárolnak, nyaralnak, új autó, új ház, új ez meg az. Körülöttem nem sokan panaszkodnak.Azt gondolom, hogy a népesség kb 20-30 százaléka tényleg nagyon jól él. Viszont az átlagemberek 2-300 ezer forint JÖVEDELEM-mel rendelkeznek havi szinten, és még gyerekeket is el kell tartani. Az nem sok. Ügyeskedni kényszerülnek, mert rá vannak szorulva?

2018. máj. 17. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

"Albánokhoz ukránokhoz szerbekhez képest klasszul állunk."

Ja, akkor jó. Csak azt nem értem, hogy az MSZP miért lett leváltva, amikor velük is pontosan ilyen príma volt minden, mint most.

2018. máj. 17. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem mindegy Magyarországon belül hol élsz. Van ahol 100 at van ahol 220 at adnak ugyaazért a munkáért. Az se mindegy ki mennyire adósítja el magát felelőtlenül.
2018. máj. 17. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Több mint 10 éve járok ki az ipartelepre dolgozni a város másik végéből. Évről évre egyre hosszabb ideig tart a kijutás, egyre több helyen van forgalmi dugó a városban. Szóval az embereknek van munkájuk és mindig többen vannak akik megengedhetik maguknak, hogy autóval járjanak dolgozni.

Szóval munka van, pénz van.

2018. máj. 17. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Abból amit én látok, nekem magyarországnak olyan 3.világ feelingje van, csak ökörhajcsárok helyett gopnikokkal
2018. máj. 17. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

"Konkrétan a fél országnak meg lehet venni a szavazatát egy zsák krumplival."

Szerintem ez túlzás. Honnan jött neked az ország fele?

2018. máj. 18. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
444.hu fake news.
2018. máj. 18. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Szintén Dunántúlon élek, megyeszékhely belvárosában. Reggel és délután 4-5 között rövidebb idő alatt megteszem az utat a várostáblától a szomszéd városig, mint befelé az otthonomig. 10 éve élek itt, évről évre romlik ez a helyzet, az utóbbi kb. 5 évben fokozottan. A városszéli nagyáruház parkolójából szinte képtelenség kikanyarodni, bent vadászni kell a helyekre. Ugyanakkor a népesség nagyjából stagnál, tehát "mindössze" annyi történt, hogy több pénzük van az embereknek, egy családban több autó is van, és sokkal többet használják. Nem leselejtezett sz@rokat, jellemzően 5-6 éves autókat látok, épp tegnap döbbentem le, hogy hosszú évek óta először találkoztam Trabanttal a városban.:-) Az utóbbi 8 évben két lakópark nyílt, olyan házakkal, hogy bármelyik megjelenhetne a tematikus magazinokban. Ismerek egy csomó ún. átlagembert, minden évben járnak nyaralni, sokan síelni is, igaz, tőlünk könnyen megoldható kinti szállás nélkül. 3-4 fiatal srácról tudok, akik albérletben vagy szülőkkel élnek, a többiek mind saját lakásban. A már nyugdíjas szüleim is két autót tartanak fent, a saját házukban laknak, amit két éve újítottak fel kívül-belül nyílászáróstul, mindenestül, rendszeresen járnak kirándulni, strandolni, anyám minden évben 2-3 hetet gyógyhelyeken tölt (ebben mondjuk én segítek neki.:-)). Nem kell a kaján vagy akármin spórolniuk érte, bár nem is költenek fölösleges hülyeségekre.
2018. máj. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!