Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosok komolyan elhittek...

A Jobbikosok komolyan elhittek, hogy nyerhetnek a valasztasokon?

Figyelt kérdés
nekem a közössegi mediakban es a facebookon terjedö kommentjeikböl ez jön le, ugy csinaltak a valasztasok utan, mintha az eredmeny a derült egböl valo villamcsapas lett volna, van amelyik meg mindig azt hiszi, es meg meg is soztha posztokat, hogy valojaban a jobbik nyerte a valasztast, es fidesz elcsalta, akinek mas velemyne van, persze egyböl lehurrogjak, de most komolyan ennyire bevettek, amit Vona mondott nekik vagy csak szorakoznak? Minden közvelemenykutatonal, meg a Jobbik megbizasabol ekszitett közvelemenykutatoknak is hatalmas volt a fidesz elöny, meg a fidesszel ellenseges nemzetközi media sem szamolt a kormanyvaltas lehetösegevel. Minden racionalisan gondolkodo ember tudta, hogy Orban Viktornak nem volt kihivoja a valasztasokon.
2018. máj. 17. 00:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Jólesik azt hinni, hogy többségben vannak az értelmes emberek Magyarországon, de választások alkalmával mindig rá kell döbbennünk, hogy itt is segghülye az átlagember.
2018. máj. 17. 07:45
 12/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
97%
Végülis egy kicsit több esélyük volt, mint a baLOLdali összefosásnak.
2018. máj. 17. 08:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"választások alkalmával mindig rá kell döbbennünk, hogy itt is segghülye az átlagember."

Így van! Még mindig a parlamentben van a DK-MSzMP.

2018. máj. 17. 09:00
 14/26 anonim ***** válasza:
9%

,,"választások alkalmával mindig rá kell döbbennünk, hogy itt is segghülye az átlagember."

Így van! Még mindig a parlamentben van a DK-MSzMP, Fidesz, Jobbik, LMP."

Kijavítottam az írásodat, hogy korrekt legyen.

2018. máj. 17. 09:10
 15/26 anonim ***** válasza:
67%
Milyen erdekes. Lement a valasztas es egy szot nem hallottam azota a soros tervrol es a migransokrol. Helyette viszont 170 magyar csaladot tettek utcara. Tenyleg jo nekunk ez a fityesz 😂
2018. máj. 17. 09:38
 16/26 anonim ***** válasza:
15: Az a baj, hogy sokakat az nem érint, mert nem velük vagy valamelyik hozzátartozóival történik, így nem is érdekli őket.
2018. máj. 17. 09:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elhitték, azt láttam én is.

De engem is meglepett, hogy a választásokra visszatért hozzájuk a már elveszni látszó szavazóbázis, tán még több szavazatot is kaptak, mint legutóbb.

Magyarországon meg nem 2kihívó" rendszer működik, az csak a hvg szóhasználata. Itt nem személyt választunk, mint az USAban elnököt, hanem pártot, és egyéni jelöltet.

De egyetértek, nincs komolyan vehető ellenzéki erő.

Pedig legalább ellenzékként jó volna, ha volnának.

2018. máj. 17. 10:18
 18/26 anonim ***** válasza:
55%
Nyertünk is. Nem viccből vették körbe a TEK-esek április 8.-án az NVI irodát
2018. máj. 17. 11:07
 19/26 anonim ***** válasza:
18: Az meg lesz majd magyarázva úgyis, hogy csak attól féltek Soros emberei nem akarják elfogadni az eredményeket, ezért az Országház megtámadásával akarják elérni, hogy migráncsokat telepítsenek mindenhova, mert Soros terv.
2018. máj. 17. 11:16
 20/26 anonim ***** válasza:

Azt hiszem tévedsz, hogy Magyarországon nem személyt választanak.

A Fideszre a többség Orbán miatt szavaz. Hasonlóan a DK-ra Gyurcsány miatt (hogy miért, azt ne tőlem kérdezd). És hasonlóan volt ez Vonával is.

Tudta ezt az MSZP is, éppen ezért próbálta váltogatni az előtérbe tolt politikusokat.

Azzal, hogy Vona ennyire megváltoztatta a párt arculatát (saját "arculatát" vesztette el -sokak szemében), több szavazót vesztett, mint amennyit nyert. Még azzal együtt is, hogy ők lettek a 2. legnagyobb ellenzéki párt.

2018. máj. 17. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!