Az ellenzékiek most reménytelenebb helyzetben vannak, mint a 2014-es választás után?
Több mint 1.7 millió szavazat a Fidesz és a Jobbik közti különbség.
Jelenleg a Jobbik nem áll a helyzet magaslatán, mert még maga se tudja, hogy mit akar és kik maradnak a tagjai.
Ezen az sem segít, hogy istentisztelettel kezdik a gyűlést és vitatják, hogy ők vagy a Fidesz veszi komolyabban a tízparancsolatot.
Szar van a palacsintában a Jobbiknál, kérdés, hogy megeszik, vagy időben kidobják.
A többi pártimitáció még ennyi szót sem érdemel.
Az ellenzéki politikusok biztosan.
Én viszont valódi ellenzékiként a kormány és a jelenlegi ellenzék ellenzéke is vagyok.
Szánalmas ez a banda.
Csak a Kétfarkú!
Az egyetlen értelmes választás!
véletlenül rányomtam a küldés gombra....
Szóval én most amúgy egészen fel vagyok lelkesülve.
Most kiderült, hogy az LMP, MSZP, Jobbik és a DK soha nem lesz esélyes ellenfele Orbánéknak.
Szerintem az LMP és az MSZP végre megdöglik, és nem fognak bejutni a parlamentbe legközelebb. Nem kár értük, szó szerint semmit nem csináltak az elmúlt 8 évben.
Viszont a hanyatlásuk esélyt és teret adhat az új, feltörekvő pártoknak pl Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt, sőt még a Jobbiknak is ha folytatják a néppártosodást és beemelnek pár liberálisabb arcot pl Hadházy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!