"Jó, és hol mondta azt, hogy "a magyar ember rovarokat kell hogy egyen mert a migránsok rákényszerítik"?"
Nem megy a magyar nyelv értő olvasás? Ja, hát ha fideszes vagy akkor igazából érthető.
"Sajnos, azt kell mondjam, ott nincs megfelelő agyszint, ahol nem értik, hogy ez az egyszerű embernek szóló propaganda."
Sajnos két rossz hírem van, mindenki tudja, hogy az egyszerű embereknek, azaz a fideszeseknek szól. A másik rossz hírem, hogy bár ebben a halmazban te valami különbnek hiszed magad a Józsibácsijaitoktól, nem vagy az. Sőt sokkal komikusabb vagy, mint a Józsibá, mikor a kellemetlenné vált agyihulla szintet megpróbálod valamiféle ravasz, elmés propagandának elsütni, hogy jól gyere ki belőle és ne könyveljenek be a Józsibácsi szintre. Pedig hidd el, odakönyvelnek mindenképp ;).
Az, hogy nyugodtan elképzelhető.
De nem kizárt az sem, hogy egy laborból kikerült akármi volt a kiindulás. esetleg nem is véletlenül.
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy mennyire kiszolgáltatottak vagyunk ebben a globális világban. Gyomok, vírusok, minden akadály nélkül terjedhetnek, és védtelenek vagyunk ellenük.
"Ja, hát ha fideszes vagy akkor igazából érthető."
Nem vagyok fideszes, csak hogy egy kicsit megzavarjam a fejedben lévő szép tiszta, hamis képet. De azt tudom, hogy az értő olvasás sokanál azt jelenti, hogy bármely szövegbe azt értenek bele, amit szeretnének...
"Pedig hidd el, odakönyvelnek mindenképp ;)"
Tudom, és ezen roppant jól szórakozom!
"Nem lehet inkább, hogy egy migránst evett meg?"
Szerintem egy radikalizálódott migráns párizsit. És az Iszlám Állam csak azért nem vállalta még magára a sertéspestist, mert nem jutott el hozzájuk a híre. Pedig tuti, hogy a muszlimok akarják kiirtani a disznókat a pestissel. Hogy megtisztítsák Európát az iszlamizáció számára. Soros meg közben gőzerővel tenyészti otthon a bogarakat, hogy folyamatos rovarszállítmányokkal láthassa el az Iszlám Állam előretolt szervezeteit, akik fegyverrel fogják kényszeríteni a magyarokat azok megevésére. Sőt, az is lehet, hogy génmanipulációval akarnak a disznókból rovarokat csinálni a Soros által pénzelt civilszervezetek, hogy lerombolják a magyar gasztronómia hagyományait. Bizony, az értő olvasás csodákra képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!