Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mélyszegénységben élő...

A mélyszegénységben élő nyomorfalvakban miért szavazott mindenki a Fideszre?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 10:51
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
55%

Ezt honnan tudod?

Végignézted az összes ilyen szavazókör eredményét?

Megsúgom neked, nem igaz.

Csak pár példa 200 fő alatti kistelepülések eredményeiből - mert én utána néztem:

Becskeháza: 23 szavazóból 15 fidesz-kdnp

Debréte: 12/11

Gadács: 47/22

Litka: 32/16

Tésa: 37/19

Varbóc: 55/ 34 fidesz-kdnp szavazat.

Véletlenszerűen vlasztottam településeket, egyiket sem ismerem. Fogalmam sincsen, hogy milyen ott az életszinvonal, lehet, hogy "mélyszegénységben élő nyomorfalu" ahogyan megfogalmaztad, de lehet, hogy extra nagy a jólét és ezért csak ennyi emberé az egész település.

A 6 településből csak 1 volt olyan, ahol majdnem mindenki a fideszre szavazott, de ott sem mindenki.

A valóság, az a fránya valóság, ha az nem lenne, mennyire igazatok is lenne.

2018. máj. 14. 11:35
 12/43 anonim ***** válasza:
80%

Ebben neked tökéletesen igazad van, egy percet nem vitatkozom veled.

Annál is inkább sem, mert én 50 km-re élek Budapesttől és naponta ingázom oda-vissza 100km-t, hogy dolgozni tudjak, ahogy az itt lakók többsége teszi.

A belinkelt videón levő jákiak 50 km-re laknak Miskolctól, ők is mehetnének oda ingázva dolgozni, ... ha akarnának.

Csakhogy ezek cigányok, akiknek a mentalitásukból eredő problémába eddig minden kormánynak beletört a bicskája.

Éhen halni mégsem lehet hagyni őket, részben azért mert csak van egy ezrelékük, aki kitör onnan és jobb sorsra érdemes, másrészt Európában a XXI-ik században nem lehet komplett falvakat a sorsára hagyni, mert ezzel kizárnánk magunkat morálisan (is) Európából. Nem, nem az unióból, hanem Európából.

Ez egy kényszerű és rossz dolog, de többet tenni már nem lehet értük. Kiirtani, ahogy a kezdetekkor a Jobbik akarta, nem lehet őket, a többi párt meg nem tudott velük mit kezdeni.

De jó is hogy vannak, mert legalább van az ellenzéknek "mélyszegénységben élő nyomorfalvak" címén mit a zászlójukra tűzni.

2018. máj. 14. 11:49
 13/43 anonim ***** válasza:
42%

Egyetlen település nem jelentené, hogy a mélyszegénységben élő nyomorfalvakban mindenki a Fideszre szavazott.

Ráadásul a # 6-os válaszban [2018-05-14 11:21] szereplő Fáj községben sem mindenki szavazott a Fideszre.

Egyéniben a Rend Párt, az MSZP-PÁRBESZÉD, a CSP és MCP képviselői is kaptak szavazatokat.

Országos pártlistán az MSZP-PÁRBESZÉD és az MCP is kapott szavazatot.

Lehet sorolni azokat a településeket, ahol mindenki a Fideszre szavazott. Mindenki sorolhatja, aki bizonyítani tudja, hogy okkal nyomott piros kezet a # 3-as válaszomra [2018-05-14 11:12].

2018. máj. 14. 11:53
 14/43 anonim ***** válasza:
44%
Azért, hogy a lánglelkű értelmiségi liberálisok sokáig sírjanak még emiatt. Tényleg nem unjátok még? 2002 óta így lehet választást nyerni. Nem túl örömteli, de ez van, üdvözöllek a 21. században.
2018. máj. 14. 12:17
 15/43 anonim ***** válasza:
53%

Igazad van, #12-es, de kérlek, ne keverd össze Fájt Jákkal.:-)

Az egész kérdésben egyébként az a cuki, hogy míg egyik oldalról 4 millió éhezőt hallucinál az ellenzék, akikért ugyebár a kormány állítólag nem tesz semmit, a másik oldalról ilyen videókat tesz közzé a médiájuk. Csodálom, hogy azt a néhány mondatot is benne hagyták, ami a Start-programról szólt, bár nyilván a címben nem ezt emelték ki.:D Ami pedig a kampányt illeti, kb. 1 hónappal a választások előtt írtam ide valamelyik kérdésre, hogy szerintem marketingszempontból zseniális. Márpedig egy választási kampány színtiszta marketing, akár tetszik, akár nem. Nem is volt rá érdemleges válasza az ellenzéknek, a létező legrosszabb utat választották, be is bukták (ismét) a választást. Ráadásul ők maguk hajtottak fel Fidesz-szavazókat, akiket most 7/24-ben pocskondiáznak és vérig sértenek.:D

2018. máj. 14. 12:24
 16/43 anonim ***** válasza:

Igazad van, elírtam, de a lényegen mit sem változtat.:(

2018. máj. 14. 12:30
 17/43 omba ***** válasza:
41%

Bármilyen faluban láttál te Momentum, LMP, de akár MSZP kampányt?

És szerinted a Körúton kívül is adu ász a melegjogok meg a fékek és ellensúlyok rendszere?

2018. máj. 14. 13:07
 18/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

" ne adják már el ilyenekért a lelküket, mert utána 4 évig megint tojnak rájuk"

Én totál meg tudom érteni azokat, akik azért az alamizsnáért eladják a lelküket is. Nem hülye emberek ők sem, nem is nagyon felejtenek. Valószinűleg azt sem felejtették el, hogy a "másik oldal", amíg lehetőségük lett volna rá, addig sem gondolt rájuk még azzal a kis alamizsnával sem. Akkor meg miért ne arra szavazzanak, aki legalább négyévente megveszi őket?

2018. máj. 14. 13:11
 19/43 árokpart ***** válasza:
63%
Már hogyan a csudába lenne 180 ezer ft-os rakodómunkás állás akár Pesten is. Annak egy önkormányzati kezdő alsóközépvezető is örülne szerintem. Ne essünk túlzásokba, jóhogy nem már több százezer forintot adnak egy munkásnak. Bár úgy lenne , mert akkor nem kellene Bécs mellé elmenni dolgozni és csak legfeljebb 2 vagy 3 hetente hazanézni a családra.
2018. máj. 14. 13:41
 20/43 anonim válasza:
57%
mert inkább a fidesz mint a jobbik egyik sem jó igazából de hála istennek győzött a fidesz.
2018. máj. 14. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!