Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok az alábbi nyílt...

Mit szóltok az alábbi nyílt levélhez az ellenzéki tüntetés kapcsán?

Figyelt kérdés
[link]

2018. máj. 12. 07:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
19%
Egy Fideszes rendőr? Erre kapott parancsot.
2018. máj. 12. 08:07
 2/23 anonim ***** válasza:
61%

Kamu. Mindig van egy ilyen nyílt levél, amit megír valami idióta és feldobja a fb-ra, a sok birka meg osztja ész nélkül.

Ez olyan mint a felravatalozott farkas kutya aki előtt ott térdel a talpig beöltözött amerikai katona és gyászolja, vagy a szakadt öregember egy táblával a kezében, alatta egy 400 soros kamutörténet a szeretetről meg a családról meg a világ dolgairól. Amikor az 56. ilyen táblás öregembert láttam, kezdtem elgondolkodni mennyire hülyültek el az emberek a közösségi oldalakon. Hát, eléggé.

2018. máj. 12. 08:17
 3/23 Alain Delon ***** válasza:
62%
Egy elképzelt rendőr elképzelt levele. Az interneten terjedő hírek 95%-a hamis.
2018. máj. 12. 08:19
 4/23 tgt ***** válasza:
38%
Mekkora kamu. Vajon melyik 888-as szerző írta?
2018. máj. 12. 08:20
 5/23 anonim ***** válasza:
36%

"Tessék mondani, Önök a tüntike előtt és után hol "teccenek" alukálni? Otthon?! Valóban?! Mi meg a laktanyában... ahol vagy fűtés nincs, vagy meleg víz nincs, vagy egyik sincs. 50 éves ágyakon, 10/15-n összezárva pár négyzetméteren."

Erről a tüntetők tehetnek vajon, vagy a fidesz-kormány?

2018. máj. 12. 08:28
 6/23 anonim ***** válasza:
46%

És nehogy már 3 (egyébként békés) tüntetés annyira lefárassza a rendőröket!

Ez egy kamulevél, teljesen egyértelmű.

2018. máj. 12. 08:54
 7/23 anonim ***** válasza:
45%
Azért annak remélem örülnek, hogy most nem volt se molotov-koktél, se utcai barrikád, se székház felgyújtása, se tank.
2018. máj. 12. 08:54
 8/23 anonim ***** válasza:
36%

Vicces látni, ahogy kétségbeesetten kapálóznak, hogy kamu a levél.

Nem ez a lényeg, hanem ami benne van.

Az pedig igaz.

2018. máj. 12. 08:56
 9/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem példálóznék a Molotov-koktéllal meg a tankkal. Biztos vagyok benne, hogy jócskán van átfedés van a 2006-ban balhézók és a most ordibáló, köpködő csőcselék között. A nagy különbség, hogy 1. 2006-ban valóban volt ok az elemi erejű felháborodásra, 2. akkor volt egy nagyszámú, békés, méltóságteljesen tüntető tömeg IS. Most csak a primitív csürhe van, akinek mindegy, miért balhézik, csak balhézhasson.
2018. máj. 12. 09:10
 10/23 anonim ***** válasza:
25%

Hogy mi van? :D

Én akkor is csak azt tudom mondani, hogy mi is volt a mostani tüntetéssorozatban a legnagyobb atrocitás? Leöntötték festékkel egy házat, beszóltak/lökdösték a rendőröket? Hány rendőr szenvedett sérülést a mostani tüntetéssorozat kapcsán?

Aztán vessük ezeket össze 2006-al. Akkoriban szerintem nem az volt a rendőrök legnagyobb baja, hogy fűtetlen barakkban kell aludni és időnként beszóltak nekik a tüntetők.

2018. máj. 12. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!