Mit szóltok az alábbi nyílt levélhez az ellenzéki tüntetés kapcsán?
Kamu. Mindig van egy ilyen nyílt levél, amit megír valami idióta és feldobja a fb-ra, a sok birka meg osztja ész nélkül.
Ez olyan mint a felravatalozott farkas kutya aki előtt ott térdel a talpig beöltözött amerikai katona és gyászolja, vagy a szakadt öregember egy táblával a kezében, alatta egy 400 soros kamutörténet a szeretetről meg a családról meg a világ dolgairól. Amikor az 56. ilyen táblás öregembert láttam, kezdtem elgondolkodni mennyire hülyültek el az emberek a közösségi oldalakon. Hát, eléggé.
"Tessék mondani, Önök a tüntike előtt és után hol "teccenek" alukálni? Otthon?! Valóban?! Mi meg a laktanyában... ahol vagy fűtés nincs, vagy meleg víz nincs, vagy egyik sincs. 50 éves ágyakon, 10/15-n összezárva pár négyzetméteren."
Erről a tüntetők tehetnek vajon, vagy a fidesz-kormány?
És nehogy már 3 (egyébként békés) tüntetés annyira lefárassza a rendőröket!
Ez egy kamulevél, teljesen egyértelmű.
Vicces látni, ahogy kétségbeesetten kapálóznak, hogy kamu a levél.
Nem ez a lényeg, hanem ami benne van.
Az pedig igaz.
Hogy mi van? :D
Én akkor is csak azt tudom mondani, hogy mi is volt a mostani tüntetéssorozatban a legnagyobb atrocitás? Leöntötték festékkel egy házat, beszóltak/lökdösték a rendőröket? Hány rendőr szenvedett sérülést a mostani tüntetéssorozat kapcsán?
Aztán vessük ezeket össze 2006-al. Akkoriban szerintem nem az volt a rendőrök legnagyobb baja, hogy fűtetlen barakkban kell aludni és időnként beszóltak nekik a tüntetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!