Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon az útépítések,...

Magyarországon az útépítések, javítások miért vannak ilyen rosszul szervezve?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, micsoda lehetetlenül szervezik meg az egészet, mert bizony ez nem pénz,hanem szervezés kérdése.

Vagy csinálják csak éjszaka az építéseket, karbantartásokat.Lehetséges, Németországban számtalanszor láttam hasonlót, annyi fényforrást állítanak, mintha nappal lenne.

Vagy pedig csinálják 0-24 órában,vezessenek be 3 műszakot, akkor is okozna kellemetlenségeket,csak rövidebb ideig.

Hangsúlyozom, ez csak szervezés kérdése.

Vagy nem hajlandóak egyes vállalatok éjszakai műszakpótlékot fizetni?Akkor tessék őket elkaszálni a pályázatokon, tessék olyan határidőket állítani a pályázatokban, amiben 0-24 órás munka számolva.

2018. máj. 10. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ahogy az első írta.

amúgy mi is néztük ahogy építik az új újpesti piacot és kamionszámra hordták a 5-10 éve lejárt cementet hozzá.

megnéztük a zsákok lejárati dátumát.

uniós pénz felvesz rá,fele lenyúl,aztán összetákolnak valami mutatós üveg fost belőle,hogy tessék kész.

2018. máj. 10. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább az tudja felb**ni az agyamat, amikor ugyanazt az útszakaszt, egy év alatt, háromszor felbontják hol ezért, hol azért.
2018. máj. 10. 20:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Jobban belegondolva, a konkrét esetben, amin "kifeküdtem", ezt inkább fél év alatt produkálták. Alig készültek el, bontották újra. Majd mégegyszer...
2018. máj. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!