Az árvízkárosultak megsegítésére összegyűlt pénzadományok hogyan kerülnek a rászorulókhoz?
közös kalap,és kerül a nemfehérekhez...sajnos...
(olvass www.boon.hu -s cikkek hozzászólásait,mindenhol azt irják,hogy a fehérek nem kapnak még vizet se, a nemidénbarnultak meg még a környező falvakból is mennek adományokért)
Miskolci vagyok.
a cigányok azt csinálták hogy meghozták őket a falvakból és egész nap aludtak a sportcsarnokban meg a tornatermekben vagy épp csavarogtak,napi 5x kaptak enni,és a férfiak b*sztak kimenni a gátra segíteni.
Nem tudom, hogy ebből vették-e, de ma kaptunk egy élelmiszer csomagot.
Ez volt benne:
Liszt
Száraz tészta (lebbencs tészta, pörkölt tészta, tarhonya)
Sűrített paradicsom
Cukor
EU-s segélyként volt felcímkézve, de a felíratok szerint Magyarországon készültek. Kivéve a cukor. Azon csak a csomagolás helye volt feltüntetve...
tegnap 20:12
Az, hogy adnak csomagot, rendben, de ebből mit főzhet, milyen ebédet tud készíteni az,akinek nem maradt semmije?!
Árvizhelyröl irok átéltük .Elsösorban a szocpol házak és telepek áztak el és mentek dőltek össze Szendrőládon az egyik ilyen házbol a tulaj bement lapátolni"cigány "Miskolcra mert adtak 8 ezer ft-t telefonáltak neki,hogy gyere haza,mert összedöl a házad visszaszolt,hogy miért mennyit fizettek? ÖSSZE IS DÖLT neki a kutyát nem érdekelte.Edelénybe, Perkupán Szögligeten mindenki szó nélkül ment segiteni ingyen éjjel nappal.És általában erre be vannak biztositva a szebb házak.Az adomány pénzt nem kapják kézhez ott sem hülyék ülnek az önkormányzatnál Hanem a renbehozatalra ,homokzsákokra,utolagos helyreállitásra értem ezalatt Buszmegállok ,parkok stb rendbehozatalát.
Takarokat élelmiszert melegételt ilyeneket kapnak csak ugy.Nagyon jol érzik magukat állitolag miskolcon ingyen kaja ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!