Mi a véleményetek a HUXITRÓL? Mi várhato?
Azt mindenki látja, még Soros György is!) hogy az EU jelenlegi formájában és berendezkedésében közel van a felbomláshoz.
"Az elmúlt évtizedekben talán még soha nem tűnt ennyire bizonytalannak az Európai Unió mint intézmény és mint politikai ideál jövője. Az EU meggyengülése és a tagországok széthúzása a közkeletű értelmezésekben a liberális demokrácia bukásával és a szélsőjobboldal előretörésével kapcsolódik össze."
Nem kell nekünk kilépni, meg fog oldódni ez a probléma magától.
Ha valamiről tájékozódni akarsz, nem alapvető tragédia, ha a libsi propagandát is elolvasod, de ez a legszínvonaltalanabb írások egyike, amivel az elmúlt hónapokban összefutottam. Egy kis kampánykeménykedést minden konkrétum nélkül egy levegővel odáig felfúj, hogy EU kilépést vizionál. Ez olyan színvonalú írás, ami a Hihetetlen Magazin színvonalát sem üti meg, csak az a különbség azt szeretem, mert humoros, ebből meg csak a sértődött puffogás jön le.
Szóval nem várható huxit, nincs rá sem szándék (semelyik oldalról), sem realitás
De ha a véleményemet kérdezed, én örülnék neki.
Magyarország Orbánék alatt nem fog kilépni az EU-ból. 2 ok miatt:
1) ha kilépünk akkor nagyon gyorsan gazdasági összeomlás és ukrán életszínvonal lesz itt, és azokat akik kivezették az országot az EU-ból egyszerűen felkötik a lámpavasra.
2) Ha kilépünk az EU-ból akkor Orbánék kevesebbet tudnának lopni, mivel kevesebb lenne az ellopható pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!