Szerintetek Orbán élni fog még 2022-ben?
A 11.-nek igaza van.
A Templomot hagyjuk ki a politikából bár az is igaz mindkét dolog magánügy.
2022-ben csak 58 éves lesz szóval az nem valószínű, hogy addig természetes halált hal.
VISZONT, azt el tudom képzelni, hogy egy szép nap a nyugdíjasok seggnyalása közben elfelejti felvenni a golyóálló mellényét és... a többit a képzeletedre bízom. :)
Kétlem, hogy meghalna. Nem olyan idős és tudtommal nem is beteg.
Más halálát kívánni meg undorító.
( nem vagyok FIDESZ-es, sőt még 18 se vagyok ;) )
Pontosan körülhatárolja az oktatási törvény, hogy milyen módon lehet politizálni egy iskolában. Az semmiképp sem fér bele, hogy a tanár kvázi utasításba adja a gyerekeknek, hogy győzzék meg a szüleiket valamely meghatározott pártra szavazásban. Amúgy meg ne keverjük össze az oktatást az egyházzal, arról, hogy mi hangozhat el az istentiszteleten, nem az állam rendelkezik.
A kérdésed pedig gusztustalan, kérdező, a kommentjeid még inkább, teljesen függetlenül attól, hogy kiről szólnak. Csodálom, hogy még nem törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!