Semjén Zsolt ölhette meg a Nemzeti Vágtán megsérült lovat?
Figyelt kérdés
A szervezők és a hatóságok feltűnően ködösítenek az ügyben, szóval az biztos, hogy valamilyen érdeket sértene, ha fény derülne a lógyilkosság részleteire. Semjén Zsoltról pedig tudjuk, hogy
- szeret állatokat ölni és trófeákat gyűjteni - a lónak több testrészét levágták és elvitték.
- nem tiszteli mások tulajdonát, ld. rénszarvas
- hidegen hagyja az állatok szenvedése, mert úgy gondolja, nekik nincs lelkük.
Aki még nem látta: [link]
2018. máj. 6. 11:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem is ő volt,,, helikopterről lőtte le.
Csak törd tovább a kis agyad és kreálj új nihil értékű kérdéseket.
2/9 anonim válasza:
Szerintem inkább az agysejteidet ölte meg valaki. RIP.
(Amúgy a lovat súlyos sérülése maatt gazdája egyetértésével részesítették eutanáziában.)
3/9 anonim válasza:
Szerintem a dínók kihalása is Semjén nevéhez köthető.
4/9 anonim válasza:
Nem ő volt, de egyébként simán ki tudnám belőle nézni.
5/9 anonim válasza:
He- he, ez marha jó, az ezotéria rovatban a helyed...
6/9 anonim válasza:
Semmi nem kizárt, ez tényleg olyan "semjénes-keresztyénes".
7/9 anonim válasza:
Biztos nem. Semjén nem hagyta volna az út szélén, hanem feldobta volna a helikopterre.
9/9 anonim válasza:
Megvetem az egész kormányt Semjénestől, de azért ilyet állítani még számomra is meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!