Mi a véleményetek arról, hogy most már hivatalosan is megvonhatja az EU a támogatásokat 2020 után, hogyha a kormány nem tud elszámolni vele?
A 3.-as pont az érdekes.
Magyarul azt mondja, hogyha egy ország nem tarja be az EU-s szerződéseket, akkor az EU elzárhatja a pénzcsapot. És a lényeg most jön: ennek a megvétózásához az országok minősített többsége kell majd. Azaz Magyarország és Lengyelország nem lesz képes egymást fedezni majd ebben.
Takács Zs5 !
És te ezt örvendetesnek találnád?
Nagyon helyes, már korábban is ideje lett volna.
Egyébként pedig nincs kizárva, hogy a félnótás Kachinsky jövőre megbukik.
Andizsuzsi
MIT???
Miből olvastál ki te olyat ebből a 2 mondatomból, hogy én bármit is örvendetesnek találnék????
Andizsuzsi
Ha belém akarsz kötni akkor legalább olvasd el előtte a kérdést, azt a szöveget amire éppen vlaszt írtam és a választ IS.
Miért kellene helyeselnem bármit is???
Attól hogy helyeslem vagy nem helyeslem, még hogyan jön a képbe, hogy bárminek örvendeznék???
Ahogy mit is változtat mindez azon, hogy tény: csakis a miniszterelnökök tanácsának egyhangú döntésével lehet egy ilyen szabályt elfogadni, hogy utána az országokkal ezt belehetne tartatni.
De ha valami módon sikerülne nekik ezt is a miniszterek tanácsában tárgyaltatni, ott sem lesz meg a szükséges többsége.
Ugyanis a kormányok, eu képviselők változnak a választásokon.
Ha most elfogadják ezt a szabályt, malyd 2019-ben egy mostanival ellentétes akaratú többség lesz az eu parlamentjében, akkor pont azokat az államokat érhetné ezen szabály szerint szankció - hiszen megszavazza a többség - akik most migránspártiak.
Nem az a tervezet tartalma, hogy a sima többség büntetést szavazhasson meg azok ellen a tagállamok ellen, akik a MOSTANI eu vezetésnek nem tetszenek, hanem hogy a TÖBBSÉGNEK nem tetszően viselkednek.
Ha változik a többség, akkor változik az is aki a célkeresztbe kerül!
"Ha belém akarsz kötni"
Nem kötöttem beléd, visszakérdeztem a válaszodra - most sem válaszoltál. Értelmeztem a kérdést és messzemenően támogatom, hogy vonják meg a további támogatást attól a tagállamtól, amelyik a korábbi támogatásokkal nem tud elszámolni. Ahogy azt is, hogy ezt ne tudja Lengyelország a magyarok, Magyarország a lengyelek esetében megvétózni. Egyetértek azzal, hogy az EU támogatásával ne családi nyaralók, lovas panziók, vadászházak épüljenek turizmus-fejlesztés címén, ne kisvasutak és körforgalmak 1800 fős kistelepüléseken, viszont induljanak el pl a szűrővizsgálatok.
Te hogyan vélekedsz ezekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!