Vajon mi az oka, hogy a szlovákiai magyarság felelősebben gondolkodik mint a magyarok?
Az ostoba formád talán!
Teljesen mindegy mit mondanak a politikusaink, Slotáék így is úgy is hisztiznek, és a választásokr használják a nemzetiségi kérdést.
Mi az hogy " műmagyar"?
Aki nem húzza be a fülét farkát, aki a mult hazugságaialol ki mer tekinteni az már az?
Vagy aki kiáll az igazáért és nem a külföld szava az első, akár hazugságok árán is, csak hogy " jópofi" lehessen inkább lesüti a fejét?
Szerintem egy senki egy hazátlan bitang, akit csak az érdekel hogy " húúú vajon mit mondanak a külföldiek"
Mert aki feladja a multját, csak hogy elkerűlje az "éleket" annak nincs jövője.
Ugye kérdező te az a fajta vagy aki elhiszi a sok komcsi maszlagot Horthy-rók, Kun és Károlyi az isten?
Felkellene ébredni a hozzád hasonlóknak!
Attól felelős,hogy a békés együttélésben látják a jövőt..
Neked az a békés, hogy ha mindíg mi hátrálunk.
Ha hadjuk elhazudni a történelmünk.
Ha lemondunk a jogainkról.
Nem beteg neked az agyad?
,,Vajon mi az oka, hogy a szlovákiai magyarság felelősebben gondolkodik mint a magyarok?"
miért, a 'szlovákiai magyarok' nem magyarok?
Úgy csinálsz kérdező, mintha nem a Fico meg a Slota provokált volna minket 4 éven át. Tisztára az a szadesz kampányfilm ugrott be, hogy "Nem ezt vártuk tőletek." Először azt hittem, hogy a szlovákokra gondol, de persze a szadesz a magyarokat szidta ott is.
Az MKP szerintem jó párt volt, most itt ez a Híd, meglátjuk, mi lesz. Én inkább annak örülök, hogy le lehet már váltani a barom Ficot.
És lehet, hogy nem az Orbán által támogatott MKP nem jutott be, de közel járt az 5 %-hoz. És Orbán sorsa a folyamatos beégés? Ki is a magyar miniszterelnök? Ki szerzet másfél hónapja 2/3-os többséget a magyar parlamentben? Azért ezt nem nevezném beégésnek.
És magyar szempontból meg az a jó, ha a barom Fico meg Slota kikerülnek a kormányzásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!