Mit jelent számodra május 1? Milyen politikai megemlékezésre mentél el?
Évekig terveztük, hogy majd kimegyünk a Jobbik majálisra, de valamiért mindig meghiúsult.
Most meg már nem mennék, ha pisztolyt tartanának a hátamhoz, akkor sem. De ahogy olvastam valahol, már nincs is Jobbik majális.
Már Jobbik sem lesz sokáig.
Amúgy most jöttünk haza, volt itt egy nagy felhajtás a közelben, vurstli, zenebona, egy haverommal és családjával mentünk, de inkább csak a gyerekek kedvéért, vattacukor, dodzsem, de nekem ez már túl nagy zsivaj. Jobb itthon sörözgetve kommentelgetni.
Szép az idő, zöld minden, élvezem a korai nyarat, szép fehér gyerekek szaladgálnak, sehol egy fejkendő, no - go zóna, tele a játszótér gyerekekkel. Tegnap Esztergomban voltunk, esznek - isznak, költenek a magyar családok, látszik, hogy van egy lassú javulás. Én optimista vagyok, a balliberálisok szarrá verve, stabil az ország, ha nem lesz háború vagy valami nagyobb gáz, további fejlődést várok.
Én nem Magyarországon lakom már életvitel szerűen.
Idekint Május 1. államilag nagy ünnep. Egy program van, amin részt tudsz venni (kivételesen nem kötelező menni, de megjegyzik ha nem vagy ott). Én imádom.
K. N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!