A liberálisok szeretik a Sajtóklubot?
Figyelt kérdés
Pedig érdemes lenne nézniük, megismernék az igazságot!2018. ápr. 30. 18:56
1/5 anonim válasza:
Én most belenéztem és tényleg vicces, lehet elkezdem.
2/5 anonim válasza:
Esküszöm nézném a Sajtóklubot, ha lenne ott egy ember, aki nincs Orbán végbelében
3/5 anonim válasza:
Ezt még konzervatív emberként se tudom 5 percnél tovább hallgatni. A sötétség politikai nézettől teljesen függetlenül taszít minden értelmes embert.
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok liberális, de én imádom. Hihetetlen, hogy mennyire szaros száj is létezhet ezen a bolygón, és kapásból 4. XDDD
5/5 anonim válasza:
Na igen a szitkozódók műsorát meg nem nézem...
Milyen "igazságról" beszélnek, ahol állandóan a trágár szöveg és a pocskondiázás hallható???
Idáig süllyedt a tévézés színvonala ahol van nem tudom hány millió néző az országban akik ezt nézik...
Undorító és gusztustalan már ami ott megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!