Mik a Fideszes híroldalak?
Csak azert kerdezem mert akkor fb-on kikövetem mindet amit likeoltam.
Ezeket tudom:
Origo
Lokál
Ripost
Blikk
"Sokkal inkább a megyei lapokkal van a gond, amik szinte mind a Mediaworks portfóliójába tartoznak."
Aha. És mióta vannak ott ezek a lapok? Kiéi is voltak korábban? Az nem volt gáz?:DD
Az sem volt jó. Ha minden egy ember kezében összpontosul, az sosem jó, de azt látni kell szerintem, hogy ellenzékben egy lap mindig sokkal közelebb jut az objektív közléshez, mint az a lap, amelyik nem hajlandó még a nyilvánvaló hibákat, hazugságokat sem leközölni, mert kvázi azért pénzelik őket, hogy ne tegyék.
Tökéletes objektivitás sosincs, de ha ellenzékben van egy lap, akkor el tudja látni azt a funkciót, amit eredetileg a médiának el kell látnia: kritikus attitűddel ellenőrizni a pártok - nem csak a kormánypárt - működését és tájékoztatni az embereket az őket érintő kérdésekről. Ezt a mostani tulajdonosukkal a Mediaworks lapjai nyilvánvalóan nem teszik meg, és propragandaújságként működnek. A mostról beszélek. Régen sem volt jobb. Most ez a baj. De igen, rendszerszintű a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!