A fidesznek meddig lesz még ilyen hihetetlen szerencséje?
De ugyanez igaz, az ellenzéki pártocskákra is!
Amúgy te ismersz személyesen 2.820ezer Fidesz szavazót?
Vagy mire alapozod?
Én diplomás vagyok, a szüleim diplomások, a barátnőm diplomás, barátnőm rokonsága, a testvéreim, kollégáim, a barátaim (sok van!) mind értelmiségiek és mind a Fideszre szavaztak, képzeld!
Mégsem merem olyan határozottan kijelenteni, ahogy te, hogy a Fideszre az értelmiség szavazott, az ellenzék meg a bugris.
Ja és nem vagyunk falusiak, vagy "nyuggerek"!
"Én értelmiségi vagyok és a Fideszre szavaztam. Ilyenkor mi van? :("
Semmi! Attól, hogy 10 év alatt levergődtél egy népművelői szakot, ezekszerint észt nem adhattak...
#8 nem kell vizionálni, eljön az. Ha másért nem, mert a gazdaságban ezek önbeteljesítő folyamatok.
Első jele, hogy a jegybank alapkamatot fog emelni.
De javaslom nézd meg a Miamiban és New Yorkban az ingatlan árakat idén és tavaly. Itt is az lesz, csak ez pár hónap alatt fog leesni.
Látom a fideszbérencek lepontoztak, 3-as vagyok.
Pedig a Fidesznek onnantól nem lesz mázlija, hogy
- kipukkad az indokolatlanul magas ingatlanárakból eredő ingatlanlufi ebben az országban
- körbetartózás lesz megint a sok esztelenül felvett hitel miatt. Most mindenki a CSOK miatt akar gyereket -> újabb megélhetési szülés és újabb államcsecsén csüngő emberek kinevelése
- közbiztonság rosszabb lesz, akkor a Fidesz egyik alappilére bukik el
- oktatás/eü/jogállamiság senkit nem érdekel, ameddig a jelenlegi rendszerben érdekeltek sokan.
gyerekek, az ide írogató Fidesz fóbiások nagy része mind valami fröccsös ráérő panel proli, akik egy kiült fotelból osztják az okosságot.
(a lepontozás csak az igazságot erősíti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!