Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesznek meddig lesz még...

A fidesznek meddig lesz még ilyen hihetetlen szerencséje?

Figyelt kérdés
A 2008-as gazdasági válság hatásai,a migránsok megjelenése és a jó gazdasági környezet meddig tartja még őket a hatalomban?
2018. ápr. 29. 12:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
Előző: gondolom, egy "értelmiséginek" ezt nem kell(ene) magyaráznom, de nem arról van szó, hogy egyetlen értelmiségi sem szavazott a Fideszre, vagy egyetlen alacsonyan iskolázott szavazó se voksolt a Fidesz ellen. Arról van szó, hogy az értelmiség körében lényegesen alacsonyabb a Fidesz támogatottsága: ha csak a diplomások szavaztak volna, akkor kb. 10 százalékot ért volna el a Fidesz (ha hinni lehet a közvéleménykutatásoknak). Ezért mondhatjuk, hogy nem az értelmiség döntött.
2018. ápr. 29. 16:22
 12/24 anonim ***** válasza:
19%

De ugyanez igaz, az ellenzéki pártocskákra is!

Amúgy te ismersz személyesen 2.820ezer Fidesz szavazót?

Vagy mire alapozod?

Én diplomás vagyok, a szüleim diplomások, a barátnőm diplomás, barátnőm rokonsága, a testvéreim, kollégáim, a barátaim (sok van!) mind értelmiségiek és mind a Fideszre szavaztak, képzeld!

Mégsem merem olyan határozottan kijelenteni, ahogy te, hogy a Fideszre az értelmiség szavazott, az ellenzék meg a bugris.

Ja és nem vagyunk falusiak, vagy "nyuggerek"!

2018. ápr. 29. 16:31
 13/24 anonim ***** válasza:
31%
Semmivel nem ér többet az "értelmiség" szavazata meg nem felsőbbrendű attól hogy kiseggelte az iskolát. Jó lenne már ezt befejezni hogy az ellenzékiek szerint a vidéki, a szegény ,a nyugger ,a melóból, mezőgazdaságból élő mind egy szar buta ember. Több eszük van az élethez mint sok agyoniskolázottnak. Ezért is fog nyerni a Fidesz még nagyon sokáig mert ilyen a hozzáállása az ellenzéknek.
2018. ápr. 29. 16:56
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

"Én értelmiségi vagyok és a Fideszre szavaztam. Ilyenkor mi van? :("

Semmi! Attól, hogy 10 év alatt levergődtél egy népművelői szakot, ezekszerint észt nem adhattak...

2018. ápr. 29. 16:58
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

#8 nem kell vizionálni, eljön az. Ha másért nem, mert a gazdaságban ezek önbeteljesítő folyamatok.

Első jele, hogy a jegybank alapkamatot fog emelni.

De javaslom nézd meg a Miamiban és New Yorkban az ingatlan árakat idén és tavaly. Itt is az lesz, csak ez pár hónap alatt fog leesni.

2018. ápr. 29. 17:03
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

Látom a fideszbérencek lepontoztak, 3-as vagyok.

Pedig a Fidesznek onnantól nem lesz mázlija, hogy

- kipukkad az indokolatlanul magas ingatlanárakból eredő ingatlanlufi ebben az országban

- körbetartózás lesz megint a sok esztelenül felvett hitel miatt. Most mindenki a CSOK miatt akar gyereket -> újabb megélhetési szülés és újabb államcsecsén csüngő emberek kinevelése

- közbiztonság rosszabb lesz, akkor a Fidesz egyik alappilére bukik el

- oktatás/eü/jogállamiság senkit nem érdekel, ameddig a jelenlegi rendszerben érdekeltek sokan.

2018. ápr. 29. 17:34
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

gyerekek, az ide írogató Fidesz fóbiások nagy része mind valami fröccsös ráérő panel proli, akik egy kiült fotelból osztják az okosságot.

(a lepontozás csak az igazságot erősíti)

2018. ápr. 29. 18:25
 18/24 anonim ***** válasza:
29%
És továbbra is nyomjákba a válság dumát hogy majd jön nemsoká. Hát ilyen légből kapott kitalációkat én is ki tudnék írni. De minek. De mégis. Nekem úgy tűnik a kedvező piaci helyzet miatt hogy 50 évig biztos nem lessz változás a világgazdaságban. És ez a tuti. Na akkor mos mi lesz?
2018. ápr. 29. 18:49
 19/24 anonim ***** válasza:
55%
#13: Ne akard megmagyarázni hogy az aki a 8 általánost se járta ki, okosabb mint egy diplomás. Persze, az iskolázatlanok között is vannak értelmes emberek, és a diplomások között is hülyék, de azért mások az arányok.
2018. ápr. 29. 18:49
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
#18: Tanultál közgazdaságról valaha bármit, vagy csak egy tanulatlan proli vagy aki baromi okosnak hiszi magát?
2018. ápr. 29. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!