Mi a véleményetek arról, hogy akinek nincs meg a 8 osztálya, nem tud írni, és olvasni, az ne szavazhasson? A fidesznek nagyon nem tetszett az ötlet.
Figyelt kérdés
De tényleg! Aki nem tud írni, és olvasni az hogy szavaz? Azt se tudja kik ülnek a parlamentbe.2018. ápr. 26. 17:00
11/17 anonim válasza:
És a vakokkal, meg a gyengénlátókkal mi a helyzet?
Őket se engedjétek szavazni!
A süketeket se, mert még félreértik!
A II emeleti lakókat sem, mert szerintem gyanús népség!
12/17 anonim válasza:
Azt azért tudhatja, hogy kik ülnek bent nem? Egyébként logikus lenne ha ők nem szavazhatnának de ez eléggé sérti az alapjogokat. Szóval nem tudom, hogy szerintem most jó vagy rossz ötlet.
13/17 Andizsuzsi válasza:
Mivel az általános választójogot súlyosan sértené, én sem értek egyet vele. Ha az országgyűlési képviselők lennének szívesek a választókerületükben nem csak kampányidőszakban fel-felbukkani, akkor a funkcionálisan írástudatlanok is ismernék őket.
14/17 anonim válasza:
Azért látszik, hogy itt GYK-n milyen populista ellenzéki bagázs lakik. A vereségük miatt a 8 osztály alattiakat hibáztatják, akik statisztikailag kimutathatatlanok a társadalmunkban. Menjetek ti is szidni Sorost, az nálatok csak magasabb szint.
15/17 anonim válasza:
Tovább mennék.Akinek nincs legalább szakmunkás végzettsége,az ne szavazhasson.
16/17 anonim válasza:
Én érettségihez, plusz egy politikai alapműveltségi kvízhez kötném (pl. ki a köztársasági elnök, sorolj fel 3 pártot, stb.).
17/17 anonim válasza:
"Tovább mennék.Akinek nincs legalább szakmunkás végzettsége,az ne szavazhasson."
És aki 18, de még csak végzős a gimiben és nincs érettségije az ne szavazzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!