Miért hiszi azt a fiatalság, hogy róluk szól minden?
Jönnek itt mindenféle követelőzésekkel, hogy ők jól akarnak élni és ilyesmi, de mégis mire? Dolgozni nem akar egyik sem, bezzeg a mi időnkben mi keményen dolgoztunk és nem volt lazsálás! Kijártunk a TSZ-erdőbe akácfákat ültetni és hajnalban kellett kelni és nem volt gumicsizma, de nem ám! Szenvedtünk mi is éppen eleget, de ők most nem akarnak!
Mit gondolnak, mi lesz így a jövő, ha nem akarnak dolgozni és csak lázonganak agytalanul a FIDESZ kormány ellen? Ennek így nemlesz jó vége fiatalok!
Én is jártam a TSZ-be akácfát kapálni anno. Megszakadni nem kellett, adtak 80ft-ot naponta, és annyit nem kúrtam soha mint akkor a susnyásba.
Annyiban különböznek a mai fiatalok, hogy te tudtad, hogy egy 2-essel átvészelsz egy ipari iskolát, és egy rohadt gyárban lesz munkád. Elveszel egy hasonlóan intellektuális fejőnőt, vesztek fel 100 ezer hitelt, építessz egy kockaházat, 100ft jával fizeted 40 évig és elszaporodsz, pedig semmi nem indokolja. Na most ez NINCS, ha nem vetted volna észre!
Csakhogy ma már nem ezt a faék egyszerűségű életet akarják követni, kényszeríteni meg nem lehet.
Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Szenvedtetek ti is a kapun belüli munkanélküliségetekkel,akkor szenvedjen mindenki!
Hányni tudnék az ilyen emberektől,mindenkit magukkal akarnak rántani a sz-rba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!