Mi a véleményed a Soros tervről?
Figyelt kérdés
Én azt mondom: !!!!!!!!!! STOP SOROS !!!!!!!!!!2018. ápr. 23. 17:56
1/19 anonim válasza:
Nem szabad engedni. Éppen ezért kellett volna most leváltani a Fideszt, mivel már több ezer migránst beengedtek, így gyakorlatilag megvalósítják a Soros-tervet.
2/19 anonim válasza:
Támogatom a Gyuribá tervét, STOP FIDE$$!!!
4/19 anonim válasza:
#1 Ha a fidesz megvalósítja a soros tervet, akkor a baloldalnak mi a baja vele?
5/19 anonim válasza:
Szép, jó, ügyes terv. Mi más lehet Soros terve, csak is ilyen csodás.
6/19 anonim válasza:
Soros szemszögéből nézve van benne ráció, egyébként meg sok a probléma.
7/19 anonim válasza:
Szeretnék kimerítő kritikát írni, ezért kérlek küldd el, ha lehet az eredetit is, hogy a fordítást is ellenőrizhessem. tudod, az ördög nem alszik.
8/19 anonim válasza:
I love soros 💓 💞 ma isadott nekem egy 30000 forintost, amin a legjobb tanítványa, orbán viktor képe van, ezért ér olyan sokat.
9/19 anonim válasza:
Úgy vagyok vele mint az UFÓkkal. Mindig hallok meredek történeteket róluk de még egyet nem láttam.
10/19 anonim válasza:
Hát abban az értelemben,hogy a Soros-terv az elképzeléseiből és az általa támogatott civilszervezeteken keresztül való manipulációt jelenti,akkor nagyon is elutasítom. Globalista,szélsőliberális elképzelései nem lennének kedvezőek(szerintem). Röviden szélsőséges, konzervatív ember számára pedig elutasítandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!