Miért azok sírnak paks 2 ellen akiknek semmi fogalmuk sincs egy ország villamos hálózatának a fenttartásáról?
Én azt imádom hogy azzal kampányolnak a napelem mellett, hogy milyen környezetkímélő.
Miközben jó 5-10 évig(utána kb dísz értékű), és brutálisan mérgező anyagokkal vannak tele amiket később leraknak afrikában és kész
Kèrdező!
Te mièrt sírsz,amikor jól èlsz?
A németek pont tüntetik el a szénerőműveket, nem tudom miről beszélsz. A Mátrai Erőművet (részben) ezért adta el a német cégcsoport. Ők a gázra akarnak ráállni a megújuló mellett, mert az szabályozható legkönnyebben, mondjuk így meg az orosz gáztól fognak függeni, az nem tudom mennyivel jobb. :D Mellette Franciaországtól veszik az áramot, mikor szükség van rá.
A nalelemek 5 évig jók? Érdekes, mert a gyártók legalább 20 év garanciát szoktak rá adni. :D Az inverter szokott meghibásodni, azokra 5-10 év garanciát szoktak vállalni, kb 10-15 év múlva kell cserélni, de nem az egész napelemet.
Nekem nincs bajom az atommal, de lehetett volna ezt orosz hitel nélkül is, korszerűbb technológiával. Az a baj, hogy itthon nem hogy nem támogatják, inkább akadályozni próbálják a megújulókat.
@7
Egy erőművet jelentősen könnyebb(és olcsóbb) megvédeni mint 10et támadások ellen
Az atomenergiával az az egyetlen baj, hogy a radioaktív hulladék elhelyezése egyelőre megoldatlan probléma.
Pakssal meg az az egyetlen probléma, hogy titkosítva lettek olyan információk is, amikről tudnunk kéne. Például hogy eladtuk-e a lelkünket az oroszoknak vagy sem.
Ettől függetlenül középtávon ez a legolcsóbb megoldás, tehát az LMP atomstop agymenése elég idióta dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!